ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κυρ09272020

Παρ, 25 Σεπ 2020 2pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΠΑΙΔΕΙΑ ▶ΛΑΪΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ: Ξεκίνησαν εγγραφές και μαθήματα

▶ΛΑΪΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ: Ξεκίνησαν εγγραφές και μαθήματα

Μια νέα σχολική χρονιά ξεκινάει και τα χρόνια προβλήματα που υπάρχουν είναι πολλά. Έτσι, Σωματεία που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ (Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χαλκίδας, Συνδικάτο Μετάλλου Εύβοιας, Συνδικάτο Τροφίμων και Ποτών Εύβοιας Βοιωτίας και Ένωση Εργατοτεχνιτών Οικοδόμων Χαλκίδας και Περιχώρων) οργανώνουν για 3η συνεχή χρονιά το ΛΑΪΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ στην ΧΑΛΚΙΔΑ.

- Στο Λαϊκό Φροντιστήριο Αλληλεγγύης πραγματοποιούνται φροντιστηριακά μαθήματα για το Γυμνάσιο και το Λύκειο.
-  Είναι εντελώς δωρεάν για όλα τα παιδιά. Διδάσκουν εθελοντές εκπαιδευτικοί Γυμνασίου και Λυκείου.
- Μπορεί να εγγραφεί οποιοδήποτε παιδί λαϊκής οικογένειας χωρίς όρους και προϋποθέσεις, με ένα απλό τηλεφώνημα στο 6972416284 και 6939133681.
-  Πληροφοριές για το πρόγραμμα των μαθημάτων στα ίδια τηλέφωνα. Μοναδικός περιορισμός είναι η επάρκεια εθελοντών εκπαιδευτικών και μόνη απαίτηση είναι η συνεπής παρακολούθηση των μαθημάτων από τους μαθητές.
-  Τα μαθήματα γίνονται στις αίθουσες 16 έως 19 στο 2ο ΕΠΑΛ Χαλκίδας.
-  Εμπλουτίζουμε το περιεχόμενό των μαθημάτων με διάφορες δράσεις όπως ιστορικούς περιπάτους, πειράματα, επισκέψεις σε αρχαιολογικούς χώρους και άλλες πολιτιστικές εκδηλώσεις.
Το Λαϊκό Φροντιστήριο καλεί όλους τους γονείς των λαϊκών οικογενειών, είτε είναι μέλη Σωματείων είτε όχι, να εγγράψουν τα παιδιά τους.
Επίσης καλεί τους άνεργους εκπαιδευτικούς, τους εν ενεργεία εκπαιδευτικούς αλλά και τους συνταξιούχους, που θέλουν να βοηθήσουν, να επικοινωνήσουν μαζί τους (6972416284 και 6939133681) και να κάνουν τα Λαϊκά Μαθήματα Αλληλεγγύης και δική τους υπόθεση.