ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παρ11272020

Πεμ, 26 Νοε 2020 8pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΠΑΙΔΕΙΑ Αναγκαία η επικοινωνία Σχολείου - Οικογένειας

Αναγκαία η επικοινωνία Σχολείου - Οικογένειας

Mε επιτυχία πραγματοποιήθηκαν δύο επιμορφωτικές ημερίδες, με θέμα: "Προσανατολισμός αποτελεσματικής επικοινωνίας σχολείου – οικογένειας".

Οι ημερίδες πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο των επιμορφωτικών δράσεων του Περιφερειακού Κέντρου Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού (ΠΕ.Κ.Ε.Σ.) Στερεάς Ελλάδας σε συνεργασία με το Kέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης (ΚΕ.Σ.Υ.) Ν. Εύβοιας, στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας.

Απευθύνονταν στους εκπαιδευτικούς των τριάντα σχολείων της επιστημονικής και παιδαγωγικής ευθύνης της Συντονίστριας Εκπαιδευτικού Έργου ΠΕ70,  Δρ. Διονυσίας Καρλατήρα.
Στις ημερίδες εισηγητές ήταν η Δρ. Διονυσία Καρλατήρα, που μίλησε για την  επικοινωνία σχολείου – οικογένειας, μέσα από τη συστημική προσέγγιση και ο Προϊστάμενος του ΚΕ.Σ.Υ. Ν. Εύβοιας Γιώργος Γκάρτζιος, που μίλησε για τις σχέσεις εκπαιδευτικών - γονέων μαθητών με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες.
Τα μέλη του Συλλόγου Διδασκόντων του κάθε σχολείου, με πρόεδρο τον Διευθυντή τους δημιούργησαν ομάδες εργασίας και ασχολήθηκαν με μελέτες περίπτωσης που αφορούσαν τη διαχείριση σχέσεων  γονέων – εκπαιδευτικών.
Οι εκπαιδευτικοί παρουσίασαν τα πορίσματα των εργασιών και έγινε σχολιασμός και αναστοχασμός. Τα δρώμενα που αυτοσχεδιάστηκαν από τους εκπαιδευτικούς και παρουσιάστηκαν χαρακτηρίστηκαν από την πρωτοτυπία τους.