ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τρι07142020

Δευ, 13 Ιουλ 2020 11am

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΠΑΙΔΕΙΑ Ο ΟΑΕΔ θα κλείσει το Τμήμα Ηλεκτρολογίας Χαλκίδας;

Ο ΟΑΕΔ θα κλείσει το Τμήμα Ηλεκτρολογίας Χαλκίδας;

Για κλείσιμο πάει το Τμήμα Ηλεκτρολογίας Χαλκίδας του ΕΠΑΣ μαθητείας του ΟΑΕΔ, αφού η Διοίκησή του σχεδιάζει τον τερματισμό της λειτουργίας, για φέτος, αφήνοντας πλήθος ενδιαφερομένων μαθητών απογοητευμένους από την επικείμενη δυσμενή αυτή εξέλιξη.


Οι διδάσκοντες του Τμήματος εξέδωσαν ανακοίνωση διαμαρτυρίας, τονίζοντας ότι η ειδικότητα του ηλεκτρολόγου παρουσιάζει υψηλό βαθμό ζήτησης από πλήθος ιδιωτικών επιχειρήσεων του τόπου μας, αλλά και εξίσου υψηλό βαθμό ζήτησης από τη ΔΕΗ Αλιβερίου, Νοσοκομείο Χαλκίδας, ΕΑΒ, 114 Πτέρυγα Μάχης και Δήμο Χαλκιδέων.
Επίσης, επισημαίνουν ότι ότι οι απόφοιτοι του Τμήματος Ηλεκτρολογίας του ΕΠΑΣ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΟΑΕΔ Χαλκίδας έχουν επαγγελματικά αποκατασταθεί, στην ειδικότητά τους και σε ποσοστό 100%.
Οι διδάσκοντες του Τμήματος κάνουν έκκληση σε όλους τους αρμόδιους φορείς να μην επιτρέψουν τη διακοπή της λειτουργίας του Τμήματος Ηλεκτρολογίας, διευκολύνοντας τις οικογένειες που δεν έχουν τη δυνατότητα να σπουδάσουν τα παιδιά τους εκτός νομού.