ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τετ09222021

Τετ, 22 Σεπ 2021 11am

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΠΑΙΔΕΙΑ Ανοιχτά τα Σχολεία στην Χαλκίδα και Κάρυστο

Ανοιχτά τα Σχολεία στην Χαλκίδα και Κάρυστο

Άνοιξαν σήμερα Πέμπτη 10 Ιανουαρίου τα σχολεία στον Δήμο Χαλκιδέων.

Μετά την υποχώρηση των έντονων καιρικών φαινομένων, που παρατηρήθηκαν το τελευταίο διήμερο, ο Δήμος Χαλκιδέων ανακοινώνει ότι τα σχολεία Α/θμιας και Β/θμιαςΕκπαίδευσης, που ανήκουν στα διοικητικά του όρια, θα λειτουργήσουν από σήμερα Πέμπτη 10 Ιανουαρίου ως εξής:

Τα σχολεία της Β/θμιας Εκπαίδευσης όλων των Δημοτικών Ενοτήτων του ΔήμουΧαλκιδέων (Χαλκίδας – Ληλαντίων – Ν. Αρτάκης – Αυλίδας και Ανθηδόνας) σύμφωνα μετο προβλεπόμενο ωράριο, πλην του Ειδικού Ενιαίου Γυμνασίου – Λυκείου Χαλκίδας και των Εργαστηρίων Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.).
Τα σχολεία της Α/θμιας Eκπαίδευσης της Δημοτικής Ενότητας Χαλκίδας, σύμφωνα με το προβλεπόμενο ωράριο.
Το Ειδικό Ενιαίο Γυμνάσιο – Λύκειο Χαλκίδας, τα Εργαστήρια Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.) και τα σχολεία της Α/θμιας Εκπαίδευσης των Δημοτικών Ενοτήτων Ληλαντίων, Ν.Αρτάκης, Αυλίδας και Ανθηδόνας, με ώρα έναρξης 09:00πμ.

Κλειστά στον Δήμο Ιστιαίας

Όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και οι δημόσιοι και ιδιωτικοί παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου Ιστιαίας - Αιδηψού, θα παραμείνουν κλειστά, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν.

Ανοικτά και στον Δήμο Καρύστου
Αντίθετα, τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα ανοίξουν κανονικά στις περιοχές του Δήμο Καρύστου.

Κλειστά και σήμερα τα Σχολεία στα Ψαχνά

Ο Δήμαρχος Γιώργος Ψαθάς αποφάσισε τη διακοπή μαθημάτων σε όλες τις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων, για σήμερα Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2019.

Δήμος Κύμης - Αλιβερίου
Λόγω του έντονου παγετού ο οποίος δεν έχει υποχωρήσει, σήμερα Πέμπτη 10 Ιανουαρίου  όλα τα σχολεία του δήμου Κύμης Αλιβερίου (πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης) δεν θα λειτουργήσουν με απόφαση του δημάρχου Θανάση Μπουραντά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ