ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παρ08072020

Πεμ, 06 Αυγ 2020 8pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΠΑΙΔΕΙΑ Το Επιμελητήριο Εύβοιας συνδιοργανώνει τον 6ο Περιφερειακό Μαθητικό Διαγωνισμό Στ. Ελλάδας

Το Επιμελητήριο Εύβοιας συνδιοργανώνει τον 6ο Περιφερειακό Μαθητικό Διαγωνισμό Στ. Ελλάδας

Στο πλαίσιο της περιφερειακής συνεργασίας των Επιμελητηρίων Στερεάς Ελλάδας, θα πραγματοποιηθεί ο 6ος Περιφερειακός Διαγωνισμός Μαθητικής Επιχειρηματικότητας.

Θεωρείται απαραίτητη η προσπάθεια διασύνδεσης της επιχειρηματικότητας με την εκπαίδευση και η πρότασή αυτή αγκαλιάστηκε με ιδιαίτερη θέρμη από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων, το Σύνδεσμο Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας και την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας.
Μέσα από το «διαγωνισμό» αυτό, θα δοθεί η ευκαιρία στους νέους , να αναδείξουν τις σκέψεις τους, τις ιδέες τους, μέσα από  υλοποιήσιμα επιχειρηματικά σχέδια που μπορούν να οδηγήσουν σε ευκαιρίες δημιουργίας βιώσιμων μελλοντικών επιχειρήσεων.
Σκοπός της πρωτοβουλίας αυτής, είναι να έρθουν οι μαθητές σε επαφή με την έννοια της επιχειρηματικότητας, να ενδιαφερθούν, να ρωτήσουν, να μάθουν. Είναι σημαντικό, οι νέοι να αυτενεργούν και να αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες που «οξύνουν» το νου.
Τα Επιμελητήρια, πέρα από συμβουλευτικά όργανα της Πολιτείας και φορείς ενδυνάμωσης των επιχειρήσεων του κάθε Νομού, αναδεικνύουν την υγιή και νεανική επιχειρηματικότητα, μέσα από στοχευμένες κινήσεις και να βοηθήσουν νέους ανθρώπους να γνωρίσουν το «επιχειρείν» καθώς και να υποδείξουν τους δρόμους που ανοίγονται μέσα από αυτή τη διαδικασία.
Αφορά μαθητές Λυκείου ΓΕΛ και ΕΠΑΛ και Γυμνασίου των σχολικών μονάδων της Περιφέρειας.
Υποβολή εργασιών έως την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 13:00. Μόνο ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα www.chambers4youth.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ