ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παρ05072021

Παρ, 07 Μαϊ 2021 10am

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΠΑΙΔΕΙΑ Τριτοκοσμικά σχολεία το Λύκειο Κύμης και το ΕΠΑΛ Κονιστρών

Τριτοκοσμικά σχολεία το Λύκειο Κύμης και το ΕΠΑΛ Κονιστρών

Μαθητές και καθηγητές έχουν προσχωρήσει σε καταλήψεις 

Σε κατάληψη μετά το Λύκειο της Κύμης μπήκε και το ΕΠΑΛ των Κονιστρών με μαθητές και εκπαιδευτικούς να ξεσηκώνονται από κοινού.
Εν έτη 2018 υπάρχουν σχολεία χωρίς καθηγητές!  Ένα από αυτό, μετά το Λύκειο της Κύμης είναι και το ΕΠΑΛ των Κονιστρών.
Οι μαθητές με ειδικότητα τη γεωπονία βρίσκονται σε ομηρία, καθώς δεν έχει έρθει καθηγητής αλλά και δεν τους ενημερώνει επίσημα κάποιος, αν τελικά θα λειτουργήσει το Τμήμα ή αν θα πρέπει τα παιδιά να πάρουν μεταγραφή για να μην χάσουν τη σχολική χρονιά.
Επίσης εν έτη 2018, οι μαθητές δεν έχουν βιβλία στο συγκεκριμένο ΕΠΑΛ ενώ το θέατρο του παραλόγου επικρατεί σε ότι αφορά τη συνεννόηση του ΚΤΕΛ με το ΕΠΑΛ για να γίνονται ολοκληρωμένες οι έβδομες ώρες. 
Οι μαθητές επίσης καταγγέλλουν τις τραγικές κτιριακές συνθήκες που επικρατούν με τα κεραμίδια να πέφτουν από τη σκεπή με κίνδυνο να προκληθεί ατύχημα. Καταγγέλλουν ότι πίνουν νερό από σκουριασμένες βρύσες, ενώ οι καρέκλες και τα θρανία είναι κατεστραμμένα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ