ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τετ05272020

Τετ, 27 Μαϊ 2020 10am

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΠΑΙΔΕΙΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ - ΣΤΕΡΕΑΣ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ - ΣΤΕΡΕΑΣ

Υπουργός και τοπική κοινωνία διαφωνούν ριζικά για το ΤΕΙ Χαλκίδας - Σήμερα ο Υπουργός στα Ψαχνά με το οριστικό του σχέδιο

Ευθεία σύγκρουση Υπουργού Παιδείας και τοπικής κοινωνίας, για την ίδρυση Πανεπιστημίου στην Στερεά Ελλάδα, τη μόνη Περιφέρεια χωρίς ΑΕΙ. Και οι δύο πλευρές κινούνται η μία μακράν της άλλης, παρουσιάζουν η κάθε μία την δική της πρόταση και φαίνεται ότι δεν υπάρχει πουθενά σημείο επαφής.

Ανυποχώρητος ο υπουργός Παιδείας κ. Γαβρόγλου αδιαφορεί πλήρως για την κοινή πρόταση των φορέων της Στερεάς Ελλάδας που ζητούν ένα δικό τους εντελώς αυτόνομο Πανεπιστήμιο - το Δελφικό - και προωθεί την δική του σκέψη που είναι η απορρόφηση του ΤΕΙ Χαλκίδας από το Πανεπιστήμιο Αθηνών, (χθες περιγράψαμε αναλυτικά όλη την πρόταση).
Έτσι σήμερα Τετάρτη και ώρα 12:00, ο Υπουργός Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων, κ. Κώστας Γαβρόγλου, συνοδευόμενος από τις Πρυτανικές Αρχές του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) θα επισκεφτεί το Δήμο Διρφύων-Μεσσαπίων και τις εγκαταστάσεις του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας στα Ψαχνά.
Το πρόγραμμα ξεκινά με εθιμοτυπική υποδοχή που θα γίνει στο Δημαρχείο Ψαχνών. Θα ακολουθήσει επίσκεψη στους χώρους του ΤΕΙ και παρουσίαση των μελλοντικών εξελίξεων στην πανεπιστημιακή εκπαίδευση της περιοχής.
Ακολουθεί το πρόγραμμα της επίσκεψης του Υπουργού:
12:00 Επίσκεψη στο Δημαρχείο Διρφύων-Μεσσαπίων, υποδοχή από τις Δημοτικές Αρχές Διρφύων-Μεσσαπίων και Χαλκιδέων
12:30 Επίσκεψη και υποδοχή από τις Πρυτανικές Αρχές στο ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας
12:45 Παρουσίαση των προτάσεων του Υπουργείου και του ΕΚΠΑ
14:00 Γεύμα.