ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δευ10222018

Δευ, 22 Οκτ 2018 4pm

Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΚΕ: Να αποσυρθεί το σχέδιο Αθηνά

ΕΚΕ: Να αποσυρθεί το σχέδιο Αθηνά

Σε συνεδρίαση που πραγματοποίησε την περασμένη εβδομάδα το Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας, εκφράστηκε η αντίδραση για το σχέδιο Αθηνά, τονίζοντας ότι είναι σε λάθος κατεύθυνση από την αρχή έως το τέλος και σκοπός του είναι, η κατάργηση της δημόσιας και δωρεάν παιδείας.

Το ΕΚΕ χαρακτηρίζει το σχέδιο ως καρκινοπάθεια στο χώρο της παιδείας, που έχουν διαμορφώσει οι διάφοροι νόμοι πλαισίου και έχουν ψηφίσει κατά καιρούς όλες οι κυβερνήσεις και σημειώνει ότι πρέπει να διορθωθεί.

«Κυβέρνηση - Τρόικα – Πλουτοκρατία τσακίζουν την ΝΕΟΛΑΙΑ μας, γιατί τους θέλουν πελάτες, αυριανούς ανέργους και φθηνούς αμόρφωτους εργάτες» τονίζει το ΕΚΕ και συνεχίζει: «Λέμε όχι στην ιδιωτικοποίηση της παιδείας, στην μείωση των σπουδαστών και στον στραγγαλισμό του διδακτικού προσωπικού. Λέμε όχι σε όλους αυτούς που βλέπουν πίσω από συντεχνιακές, τοπικιστικές και συμφεροντολογικές λογικές τους φοιτητές σαν «ΕΥΡΩ ΜΕ ΠΟΔΙΑ», και απαιτούμε τον σεβασμό της πολιτείας, απέναντι στους φοιτητές μας τα παιδιά μας σε ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ, απαιτώντας τη σωστή μόρφωσή τους. Είμαστε σύμφωνοι στο δρόμο των κινητοποιήσεων, για την διάσωση της παιδείας και της νεολαίας μας και όχι στις ψεύτικες υποσχέσεις που σκεπάζουν το πρόβλημα εντελώς πρόσκαιρα, στη λογική των μικροκομματικών συμφερόντων. Μακριά από κομματικούς και συντεχνιακούς πατερούληδες, που το μόνο μέλημά τους είναι το πρόσκαιρο ίδιο όφελος. Το σχέδιο Αθηνά είναι σε λάθος κατεύθυνση και χρειάζεται άμεση απόσυρση του τώρα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ