ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πεμ12012022

Πεμ, 01 Δεκ 2022 2pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Δραστηριότητες του Συνδέσμου Εφέδρων

Δραστηριότητες του Συνδέσμου Εφέδρων

Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Ευβοίας προσκλήθηκε από τον Δήμο Κύμης – Αλιβερίου, ως συνδιοργανωτής, στην εκδήλωση προς τιμήν του Ήρωα Ταγματάρχη Ι. Βελισσαρίου, το όνομα του οποίου φέρει το στρατόπεδο στο οποίο εδρεύει η Σχολή Πεζικού, που πραγματοποιήθηκε στις 22 Μαΐου 2022 στην Κύμη Ευβοίας, γενέτειρα του ήρωα. 
Παραβρέθηκε σχεδόν σύσσωμο το Δ.Σ. του Συνδέσμου, με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Βαρυτιμίδη Μιχαήλ, o οποίος και κατέθεσε στεφάνι προς τιμή του ήρωα, εκ μέρους του Συνδέσμου.
 
Επίσης προσκλήθηκε από τον Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Αχαΐας, στην εκδήλωση ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΕΙΑ 2022, προς τιμήν του τελευταίου Βυζαντινού Αυτοκράτορα Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, που πραγματοποιήθηκε στις 29 Μαΐου 2022 στην Πάτρα. Τον Σύνδεσμο αντιπροσώπευσε το Μέλος του Δ.Σ. κ. Γεώργιος Βλαχάκης, ο οποίος και κατέθεσε στεφάνι, εκ μέρους του Συνδέσμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ