ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τετ05182022

Τρι, 17 Μαϊ 2022 9pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προκριματικοί Αγώνες στο ΔΗΜΟ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ

Προκριματικοί Αγώνες στο ΔΗΜΟ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ

Συμμετοχή στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Συγγραφής και Ερμηνείας Πρωτότυπου Μονολόγου επί σκηνής της Ε.Σ.Ε.

Ο Δημοτικός Οργανισμός Αθλητισμού, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Χαλκίδας (ΔΟΑΠΠΕΧ) του Δήμου Χαλκιδέων, συμμετέχει στον «Πανελλήνιο Διαγωνισμό Συγγραφής και Ερμηνείας Πρωτότυπου Μονολόγου επί σκηνής», που διοργανώνει η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος.

Πέραν της Χαλκίδας, προκριματικοί θα διεξαχθούν και σε άλλες πόλεις της Ελλάδος, όπου έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον και έχει εγκριθεί από το Δ.Σ. της Ένωσης. Μέχρι στιγμής οι Δήμοι που έχουν δηλώσει συμμετοχή είναι: ΑθηναίωνΑνατολικής Σάμου, Άργους Μυκηνών, Αρταίων, Βόλου, Δράμας, Έδεσσας, Θέρμης, Θεσσαλονίκης, Ιωαννίνων, Καλαμάτας, Κομοτηνής, Κορινθίων, Λεβαδέων, Λαρισαίων, Μεσολογγίου, Πολ. Οργ. Δήμου Πατρέων, Πύργου, Σπάρτης, Τρίπολης, Δημ. Θέατρο Τρίκαλων, Φλώρινας και Χανίων.

Στόχος του διαγωνισμού είναι η ενίσχυση της ελληνικής θεατρικής δημιουργίας, μέσα από το έργο νέων συγγραφέων και ερμηνευτών, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να εκφράσουν τις προσωπικές τους δημιουργικές ανησυχίες, υπό μορφή θεατρικών μονολόγων.

Στον Διαγωνισμό μπορούν να μετάσχουν όλοι οι κάτοικοι του Νομού Ευβοίας.

Για τις ανάγκες των προκριματικών, ο Οργανισμός θα συστήσει κριτική επιτροπή, η οποία θα γνωστοποιηθεί, λίγες ημέρες πριν την ολοκλήρωση των δηλώσεων συμμετοχής

Οι προκριματικοί θα λάβουν χώρα στο Δημοτικό Θέατρο Παπαδημητρίου, μεταξύ 4 και 17 Απριλίου 2022.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να καταθέσουν τις προτάσεις τους μέχρι και τις 4 Απριλίου 2022, στη διεύθυνση https://senariografoi.gr/gr/screenplays/screenplays-registration/, αναφέροντας οπωσδήποτε και τον τόπο διαμονής τους.

Για τυχόν απορίες ή διευκρινίσεις, μπορούν να επικοινωνήσουν στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε." rel="nofollow" style="color: rgb(17, 85, 204);" target="_blank">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο τηλέφωνο 6932089819. Περισσότερες πληροφορίες και οι όροι συμμετοχής στον διαγωνισμό παρέχονται μέσα από την ιστοσελίδα της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος στη διεύθυνση:

https://senariografoi.gr/gr/news/stories/i1389/