ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τρι07052022

Παρ, 01 Ιουλ 2022 8pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ H Πολιτιστική Κληρονομιά της Εύβοιας και ο Τουρισμός

H Πολιτιστική Κληρονομιά της Εύβοιας και ο Τουρισμός

Η Αναπτυξιακή Ευβοίας ανήγγειλε το Οpening Conference του έργου TANGRAM, που θα λάβει μέρος στη Χαλκίδα, την Παρασκευή και ώρα 12:00 (EEST).

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί υβριδικά με τη φυσική παρουσία περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων, ενώ θα υπάρχει δυνατότητα διαδικτυακής συμμετοχής μέσω της πλατφόρμας ZOOM

Παράλληλα, η εκδήλωση θα μεταδοθεί σε live streaming μέσω youtube.

Το έργο “TANGRAM” εντάσσεται στον Άξονα Προτεραιότητας 2 (Βιώσιμη Περιφέρεια) – Ειδικός Στόχος 2.1 (Προώθηση της Βιώσιμης Αξιοποίησης και της Διαφύλαξης της Φυσικής και Πολιτιστικής Κληρονομιάς ως Αναπτυξιακών Περιουσιακών Στοιχείων στην Περιοχή της Αδριατικής – Ιονίου) στο πλαίσιο της 2ης πρόσκλησης έργων του Προγράμματος Διακρατικής Συνεργασίας Interreg ADRION 2014-2020.
Ο κύριος στόχος του Προγράμματος Interreg ADRION 2014-2020  είναι να λειτουργήσει ως οδηγός πολιτικής και καινοτομίας για τη διακυβέρνηση, προωθώντας την Ευρωπαϊκή ολοκλήρωση μεταξύ των κρατών εταίρων, αξιοποιώντας τους πλούσιους φυσικούς, πολιτιστικούς και ανθρώπινους πόρους, καθώς και, ενισχύοντας την οικονομική, κοινωνική και εδαφική συνοχή στην περιοχή της Αδριατικής και του Ιονίου.
Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση σχετικά με της δράσεις και τους στόχους που επιθυμούν να πετύχουν οι Εταίροι του έργου TANGRAM”. Το έργο επιδιώκει να δημιουργήσει το βέλτιστο πλαίσιο για τον συντονισμό των σχετικών ενεργειών και να υποστηρίξει την ανάπτυξη διακρατικών συνεργειών για τη στήριξη και προώθηση ενός μοντέλου αειφόρου τουρισμού μέσω της αξιοποίησης και της προώθησης των πάρκων και κήπων που συνδέονται με τους σημαντικότερους πολιτιστικούς και φυσικούς πόρους των συμμετεχουσών περιοχών.
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
➢ Συμμετοχή με φυσική παρουσία – Αίθουσα Συνεδριάσεων Περιφερειακού ΣυμβουλίουΛεωφ. Χαϊνά 93, Χαλκίδα 341 00

Καθώς λόγω Covid-19 o μέγιστός αριθμός συμμετεχόντων ανέρχεται στους 25, θα σας παρακαλούσαμε να συμπληρώσετε τη φόρμα « Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος» ακολουθώντας τον σύνδεσμο που παρατίθεται και να μας ενημερώσετε για το τρόπο συμμετοχής σας – φυσική παρουσία ή διαδικτυακή.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος:https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScAP0hpGrJD4bREL9rhLcfkwGaahI4UK6Q71RtjJAeLq9QDQ/viewform

➢ Συμμετοχή διαδικτυακά μέσω ΖΟΟΜ, η εκδήλωση/ενημέρωση είναι δωρεάν και διαθέσιμη για όλους.

Zoom link: https://zoom.us/meeting/register/tJ0kduurqDkvGdfdeMcnkZdDSCsVP1K62gYS

➢ Διαδικτυακή παρακολούθηση

Youtube live streaming:https://youtu.be/SmRJzFrGf04

*Παρακαλώ χρησιμοποιήστε τον σύνδεσμο (Zoom link) για να μπορέσετε να συνδεθείτε και να παρακολουθήσετε την εκδήλωση. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως θα υπάρξει ολιγόλεπτη διαδικτυακή διαδικασία εγγραφής μέσω της εφαρμογής ZOOM για αυτό θα σας παρακαλούσαμε να συνδεθείτε λίγα λεπτά πριν την έναρξη.