ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παρ08062021

Πεμ, 05 Αυγ 2021 12pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Η τοπική μας Εκκλησία τηρεί όλα τα προβλεπόμενα μέτρα

Η τοπική μας Εκκλησία τηρεί όλα τα προβλεπόμενα μέτρα

Χρυσόστομος: Χρειαζόμαστε Προσευχή και Προσοχή - Έκανα στο AastraZeneca

Στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως ανακοίνωσαν η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για όλους εργαζομένους και επισκέπτες, μηδέ του Μητροπολίτου εξαιρουμένου.
 
- Στην είσοδο θερμομετρούνται οι πάντες και υπάρχει υποχρεωτική χρήση αντισηπτικού.
- Εφαρμόζεται εκ περιτροπής εργασία, τηρούνται αποστάσεις και όλα τα προβλεπόμενα για την προστασία της υγείας.
- Έχουν σημαντικά περιορισθεί όλες οι συναντήσεις για την προστασία του κοινού.
- Ο Μητροπολίτης, όπως και οι λοιποί, φορεί μάσκα παντού, εκτός από τις περιπτώσεις που εξαιρεί ο ίδιος ο Νόμος. Όταν δηλαδή είναι εντός του Ναού και επιτελεί τα λειτουργικά καθήκοντά του. Και αυτό ισχύει για όλους τους Ιερείς και τους ιεροψάλτες.
- Ο Μητροπολίτης, επειδή δεν είναι αρνητής των μέτρων, έκαμε στις 18.2 και την πρώτη δόση του εμβολίου astra zeneka και συν Θεώ στις 8 Μαΐου έχει προγραμματίσει να κάνει την δεύτερη δόση.
- Το κλιμάκιο που έκαμε τα τεστ στους εργαζομένους δεν ήλθε τυχαία ούτε με δική του πρωτοβουλία. Το κάλεσε ο Ίδιος ο Μητροπολίτης, ακριβώς γιατί φέρεται με υπευθυνότητα, ενώ προηγούμενες φορές είχαν κάνει με δική τους πρωτοβουλία rapid test και μοριακό και οι εργαζόμενοι και ο Μητροπολίτης.
 
Τέλος, ο Σεβασμιώτατος εύχεται για την υγεία όλων, μη εξαιρουμένου και του αδικούντος αυτόν δημοσιογράφου και τονίζει, αυτό που λέει πάντα (για όλα τα αναφερόμενα υπάρχει πλήθος μαρτύρων!) ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!