ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δευ08022021

Παρ, 30 Ιουλ 2021 1pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Ένα... μυστήριο στο Στρογγυλό

Ένα... μυστήριο στο Στρογγυλό

Δρώμενο "μυστήριο" πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, στα πλαίσια του Πανελλαδικού Πανκαλλιτεχνικού διημέρου Δράσης με τον τίτλο: #artattack στο Στρογγυλό (παραλία Χαλκίδας), τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας.

 
Διοργανώθηκε από το Παράρτημα Εύβοιας του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου και συναδέλφους από άλλες καλλιτεχνικές ειδικότες και συμμετείχαν η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χαλκίδας, το Συνδικάτο Τροφίμων & Ποτών Εύβοιας, η Ομάδα Γυναικών Χαλκίδας (μέλος ΟΓΕ). 
Ξεπερνώντας τις όποιες αρχικές αμφιβολίες, το Σαρακοστιανό ζεύγος: Λογοκρισίας Κυβερνόπουλος και Τέχνη Εργοδοπούλου παντρεύτηκε, "εις το όνομα του Κούλη, του Αλέξη και της Αγίας με το ταγεράκι που δεν παραιτείται". Καταλυτικό ρόλο στην "ευτυχή" κατάληξη, έπαιξαν τα προικιά και οι εύστοχες συμβουλές του περισπούδαστου ιερέα, που διατυπώθηκαν άριστα με την τέχνη της δεξιάς και ακολούθως της αριστερής ψαλτικής. 
Η αρχή έγινε με το προίκισμα των Εργοδόπουλων με τα Πνευματικά Δικαιώματα και το Ακροπόλ, σαν κίνηση καλής θέλησης. Την οριστική λύση όμως, έδωσε ο "κυρίαρχος" λαός, όταν με ένα δημοψήφισμα, όπως συνηθίζεται σε τέτοιες δύσκολες περιστάσεις, χάρισε και την Ακρόπολη. Το ζεύγος ρίχτηκε στο χορό του Ησαΐα, με χορτάτο πνευμα και σώμα! Μουσικοί και καλεσμένοι τραγούδησαν όλοι μαζί γαμήλια τραγούδια και τους ευχήθηκαν από καρδιάς: "Κακό, στραβό κι ανάποδο χρόνο να 'χουν!".
 
camerawork: Γιώργος Σοφρώνης, Βασίλης Νίκας, Κωνσταντίνος Μαδαρός
video editing: Κωνσταντίνος Μαδαρός