ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τρι06222021

Παρ, 18 Ιουν 2021 8pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Η "Αθηνά", το Σπίτι των Τεχνών

Η "Αθηνά", το Σπίτι των Τεχνών

Οι εμπνευστές του χώρου "Αθηνά" εξηγούν: "Οραματιστήκαμε και δημιουργήσαμε τον πολυχώρο «Αθηνά», «το σπίτι των Τεχνών», στην Χαλκίδα, για να στεγαστούν τα όνειρα και οι προσδοκίες των παιδιών και των ενηλίκων της «άλλης» Ελλάδας, εκείνης που πρωτίστως αγαπά, προάγει και παράγει πολιτισμό.

Όπου κάθε μαθητής σπουδάζει την αγαπημένη του τέχνη, αλλά ταυτόχρονα, αλληλεπιδρά και με τις άλλες, ξεδιπλώνοντας το ταλέντο του ελεύθερα και δημιουργικά, με μόνο όριο την φαντασία.
Όπου η εκπαιδευτική διαδικασία καταλήγει άμεσα σε πράξη και υλοποιείται σε παράσταση, έκθεση, εκδήλωση.
Όπου η τεχνολογία δεν αφορίζεται (…πέτα το κινητό!), αλλά εξυπηρετεί την βαθειά ανάγκη της ανθρώπινης επικοινωνίας, πειθαρχώντας στους κανόνες της αισθητικής και της καλλιτεχνικής έκφρασης.
Κλασική, Λαϊκή, Παραδοσιακή και Σύγχρονη Μουσική, Θέατρο, Φωτογραφία, Εικαστικά, Κατασκευές, Εκπαιδευτική Ρομποτική, Μobile Application, Youtube Video αλλά και Αρχαία Ελληνικά και Φιλοσοφία, διότι η γνώση της γλώσσας καθορίζει τα όρια της σκέψης.
Συναυλίες, μικρές θεατρικές παραστάσεις, σεμινάρια, διαλέξεις, εκθέσεις εικαστικών και φωτογραφίας και άλλα δρώμενα, όπως οι προβολές και τα Bazaar θα κρατούν ανοικτό, όπως επιβάλλεται, «το Σπίτι των Τεχνών», στην Χαλκίδα".