ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κυρ09272020

Παρ, 25 Σεπ 2020 2pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Σε αναζήτηση καλλιτεχνικού Διευθυντή το Θέατρο Χαλκίδας

Σε αναζήτηση καλλιτεχνικού Διευθυντή το Θέατρο Χαλκίδας

Το Θέατρο Χαλκίδας πολιτιστικό σωματείο με κύριους σκοπούς τη συμμετοχή και τη συμβολή στην προσπάθεια για την πνευματική καλλιέργεια του τόπου, την άνοδο του καλλιτεχνικού και πνευματικού επιπέδου, την ανάπτυξη της θεατρικής παραγωγής, την αναζήτηση νέων μορφών καλλιτεχνικής έκφρασης, αναζητά τον νέο Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Θεάτρου Χαλκίδας και του bio-Mechanical festival που πραγματοποιείται στον πολιτιστικό χώρο Αυλιδείας Αρτέμιδος.

Καθήκοντα:
• Η/Ο Καλλιτεχνικός Δ/ντής είναι εκφραστής των καλλιτεχνικών και πολιτιστικών θεμάτων του Θεάτρου Χαλκίδας και αναγνωρίζει τους σκοπούς και τις επιδιώξεις του σωματείου.
• Διευθύνει την Καλλιτεχνική Επιτροπή.
• Εισηγείται στο Διοικητικό Συμβούλιο για τη λήψη αποφάσεων που έχουν να κάνουν με κάθε είδους καλλιτεχνική δημιουργία, το οποίο και αποφασίζει.
• Υλοποιεί τα εγκεκριμένα καλλιτεχνικά προγράμματα του Θ.Χ. και του bio-Mechanical festival των οποίων έχει την σχετική ευθύνη.
• Εισηγείται επί θεμάτων καλλιτεχνικού προσωπικού. Τόπος εργασίας: Χαλκίδα
Η/Ο Καλλιτεχνικός Δ/ντής δεν έχει οπωσδήποτε υποχρέωση διαμονής στον τόπο εργασίας. Έχει όμως υποχρέωση να παρευρίσκεται στα τακτικά Δ.Σ. του σωματείου, μία η δύο φορές τον μήνα, για την όσο το δυνατό καλύτερη οργάνωση και διεξαγωγή των προγραμμάτων του Θ.Χ. και του bio-Mechanical festival, επίσης να εκπροσωπεί το Θέατρο κατά την υλοποίηση των δράσεων στο πλαίσιο των καλλιτεχνικών του καθηκόντων.
Απαιτούμενα προσόντα:
• Η/Ο Καλλιτεχνικός Δ/ντής θα πρέπει να είναι πρόσωπο προερχόμενο από το χώρο του θεάτρου, με αναγνωρισμένη προσφορά και επαγγελματική εργασία στο θέατρο και να έχει μία από τις εξής ιδιότητες: Σκηνοθέτης, Θεατρικός συγγραφέας, Ηθοποιός, Σκηνογράφος, Ενδυματολόγος, Θεατρολόγος, Κριτικός Θεάτρου ή Συνθέτης με επαγγελματική εργασία και καταξίωση στο Θέατρο. Παράλληλα πρέπει να έχει Διοικητικές ικανότητες και εξειδικευμένες σπουδές στον τομέα της τέχνης που υπηρετεί (αποδεδειγμένα).
• Να έχει επαγγελματική εμπειρία στην οργάνωση και διεύθυνση καλλιτεχνικών παραγωγών. Να έχει διοικητικές και οργανωτικές ικανότητες που να αποδεικνύονται από προηγούμενη εμπειρία του (παρακολούθηση σχετικών σπουδών ή σεμιναρίων ή με προϋπηρεσία σε άλλη διοικητική θέση).
• Να διακρίνεται από πνεύμα συνεργασίας, συνέπειας και αποτελεσματικότητας. Αμοιβή Η/Ο Καλλιτεχνικός Δ/ντής θα αμείβεται με προκαθορισμένη αμοιβή μόνο εφόσον το Θέατρο Χαλκίδας επιχορηγείται για τις προτεινόμενες καλλιτεχνικές δράσεις του. Η/Ο επιλεγείς Καλλιτεχνικός Δ/ντης ανάλογα με την ιδιότητα του, θα έχει το δικαίωμα με αμοιβή να δημιουργεί ή να συμμετέχει σε ένα θεατρικό έργο ανά έτος. Η διάρκεια της θητείας της/του Καλλιτεχνικού Δ/ντη θα έχει διάρκεια ενός έτους με δυνατότητα επέκτασης ενός επιπλέον έτους.
Οι υποψήφιοι μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους με φωτογραφία ταυτότητας, στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. έως την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019. Θα ακολουθήσει πρόσκληση για συζήτηση με τον κάθε ενδιαφερόμενο ο οποίος πληροί τα αιτούμενα προσόντα προκειμένου να γίνει η τελική επιλογή.
* Για οποιεσδήποτε πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν και στο τηλέφωνο 6972162440 καθημερινά κατά τις ώρες 18:00 με 21:00μμ.