ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παρ07102020

Παρ, 10 Ιουλ 2020 6pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Εκδήλωση του Συλλόγου Φίλων του Γιάννη Σκαρίμπα

Εκδήλωση του Συλλόγου Φίλων του Γιάννη Σκαρίμπα

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος των Φίλων του Γιάννη Σκαρίμπα διοργανώνει για την Τετάρτη 15 Μαΐου και ώρα 20:00 στο Μουσείο-Αρχείο Σκαρίμπα, την  Α΄ Βραδιά Σκαρίμπα, θέμα της οποίας είναι το πρώτο βιβλίο του συγγραφέα, οι Καϋμοί στο Γριπονήσι. 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης (που πρωτίστως απευθύνεται στα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου), αναφορές για τα διηγήματα της συλλογής των Καϋμών στο Γριπονήσι, καθώς και αναγνώσεις αποσπασμάτων τους θα κάνουν μέλη του Δ. Σ.

Ανάλογες συναντήσεις (προσέγγισης αυτοτελών έργων του Σκαρίμπα ή ιδιαίτερων πτυχών του πολυσχιδούς συγγραφικού του κόσμου  και με παρόμοιο ή άλλο κάθε φορά τρόπο) πρόκειται να πραγματοποιούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα στον ανώγειο χώρο του πρώην Ληξιαρχείου Χαλκίδας, ο οποίος θα επιδιωχθεί ν’ αποβεί  ένα δημιουργικό εργαστήρι εκλαΐκευσης και προσέγγισης του σκαριμπικού λόγου.
Οι εκδηλώσεις του Συλλόγου των  Φίλων του Γιάννη Σκαρίμπα,  πραγματοποιούνται με τη συνεργασία του Δήμου Χαλκιδέων.