ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τρι07142020

Δευ, 13 Ιουλ 2020 11am

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Εργα μαθητριών του Εργαστηρίου Τέχνης εκτίθενται στο Δημαρχιακό Μέγαρο “Κότσικα”

Εργα μαθητριών του Εργαστηρίου Τέχνης εκτίθενται στο Δημαρχιακό Μέγαρο “Κότσικα”

Γλυπτά, έργα τελειόφοιτων μαθητών του αντίστοιχου Τμήματος του Εργαστηρίου Τέχνης Χαλκίδας, κοσμούν από τη Μ. Τρίτη την είσοδο του Δημαρχιακού Μεγάρου “Κότσικα”, στηv Χαλκίδα.


Στο πλαίσιο της συνεργασίας που υπάρχει ανάμεσα στον Δήμο Χαλκιδέων και το Εργαστήρι Τέχνης, μετά από πρόταση του Δημάρχου Χρήστου Παγώνη, οι τελειόφοιτες μαθήτριες του Τμήματος Γλυπτικής του Εργαστηρίου, τοποθέτησαν τα έργα τους στο ισόγειο του Δημαρχείου.
Εκεί θα παραμένουν για έναν χρόνο και στη συνέχεια, θα αντικατασταθούν από έργα της επόμενης σειράς του Τμήματος Γλυπτικής
Τα έργα που εκτίθενται στο Δημαρχιακό Μέγαρο “Κότσικα”, είναι των τελειόφοιτων μαθητριών Γιόλας Γιαννουκάκη, Δέσποινας Πανταζοπούλου, Αγγελικής Ρουσοδήμου – Συκά, Φιλίτσας Μαραγιάννη,  Αργυρώς Καραμούζη, Σοφίας Πίσχινα και Έφης Ενωτιάδου – Καρύγιαννη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ