ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κυρ05312020

Παρ, 29 Μαϊ 2020 11am

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ▶Τ΄Αλωνάκι: Εξαιρετική η συμμετοχή σε Έκθεση στο Ειρήνης και Φιλίας

▶Τ΄Αλωνάκι: Εξαιρετική η συμμετοχή σε Έκθεση στο Ειρήνης και Φιλίας

Ο Σύλλογός «τ΄Aλωνάκι» συμμετείχε για πρώτη φορά στην έκθεση «Ελληνικός Λαϊκός Πολιτισμός» στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, από την Παρασκευή 12 Απριλίου μέχρι και την Κυριακή 14 Απριλίου.


Η παρουσία στην έκθεση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της συνεχούς προσπάθειας για την προβολή και ανάδειξη της πλούσιας μουσικοποιητικής παράδοσης της Εύβοιας, αλλά και όλων των πολιτισμικών δράσεων του Συλλόγου.
Ο Λαϊκός Πολιτισμός δεν είναι μουσειακό είδος αλλά πλούτος και συνέχεια ζωής και γι αυτό το λόγο στην έκθεση συμπεριλήφθηκε το έργο του Συλλόγου «Σκοποί στο Γριπονήσι», μια λαογραφική και εθνολογική μελέτη του Διευθυντή του Συλλόγου Δημήτρη Λιανοστάθη.
Το μουσικό σχήμα του Συλλόγου «Μουσικά Αλωνίσματα» τραγούδησε και έπαιξε τραγούδια και σκοπούς της Βόρειας και Νότιας Εύβοιας, την Κυριακή το μεσημέρι, τα οποία χόρεψαν αντίστοιχα μέλη του Συλλόγου.
Ο Σύλλογος ευχαριστεί για τη συνεισφορά τις εταιρείες Ε & Δ ΚΟΝΤΟΣ Α.Ε, το Αρτοποιείο «Η ΘΗΒΑ» του κ. Μπουντούλη και ΚΟΡΑΧΑΗΣ Ε.Π.Ε, για τη διάθεση των προϊόντων τους.