ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κυρ05312020

Παρ, 29 Μαϊ 2020 11am

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Συνεχίζεται η παιδική έκθεση του Εργαστηρίου Τέχνης Χαλκίδας

Συνεχίζεται η παιδική έκθεση του Εργαστηρίου Τέχνης Χαλκίδας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της ετήσιας παιδικής έκθεσης του Εργαστηρίου Τέχνης Χαλκίδας το Σάββατο 16 Ιουνίου 2018 και ώρα 20:00 στο Κόκκινο Σπίτι ανάμεσα σε πλήθος κόσμου, επισήμων, δασκάλων, μαθητών και μελών.

Συνεχίζεται η παιδική έκθεση του Εργαστηρίου Τέχνης Χαλκίδας
Η Χαρίκλεια Μυταρά, ως καλλιτεχνική Διευθύντρια και Πρόεδρος του Δ.Σ Εργαστηρίου, ξεκίνησε την ομιλία της καλωσορίζοντας τους επισήμους τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ.κ.Χρυσόστομο, τον Αντιπεριφερειάρχη Ευβοίας κ. Φάνη Σπανό και τον κόσμο. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο θέμα της έκθεσης και μίλησε για τη σημασία στήριξης του πολιστικού έργου του Εργαστηρίου Τέχνης.
Ακολούθησε η βράβευση των μικρών μας μαθητών.
Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ.κ. Χρυσόστομος βράβευσε τον Άρη Γκόλα με το ασημένιο από την Ιαπωνία και ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Φ.Σπανός βράβευσε τη Νάγια Σπανού με χάλκινο επίσης από Ιαπωνία.
Η Χαρίκλεια Μυταρά έδωσε τα τιμητικά διπλώματα στα ακόλουθα παιδιά Κατερίνα Μπασούκου - 4η θέση Unesco, Γιώργο Ταμβακάκη - Unesco, Γεωργία Τσιμπούκη - Unesco, Σοφία Μαρμαρινού - Ρωσία, Γιώργο Πολίτη - Ρωσία.
Όλοι εξέφρασαν τα συγχαρητήρια τους για τα εξαιρετικά έργα των παιδιών.
Η έκθεση θα διαρκέσει έως τέλη Ιουνίου στο Κόκκινο Σπίτι.
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 19:00-22:00 & Σαββατοκύριακο 10:00-13:00 & 19:00-22:00