ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κυρ05312020

Παρ, 29 Μαϊ 2020 11am

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 21 χρόνια πορείας του Μουσείου Γ. Δροσίνη

21 χρόνια πορείας του Μουσείου Γ. Δροσίνη

Την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018, πραγματοποιήθηκε στην Ακαδημία Αθηνών ημερίδα με θέμα τα 21 χρόνια από την ίδρυση του Μουσείου Γ. Δροσίνη, από τον Σύλλογο «Φίλοι του Μουσείου Γ. Δροσίνη». 

Το κλίμα της ημερίδας ήταν μαγικό και η καλαισθησία του χώρου μοναδική. Η γοητεία των λόγων των ακαδημαϊκών καθηγητών, η καθαρότητα και ο τρόπος ανάλυσής τους, απέσπασε τα θερμά συγχαρητήρια του ακροατηρίου.

Η πραγματοποίηση των ομιλιών των καθηγητών, συνοδευόμενες από τις σχετικές διαφάνειες, ήταν αισθητά αφομοιώσημες και η ατμόσφαιρα έχαιρε συγκίνησης και θαυμασμού.
Σημαντική στιγμή της ημερίδας η εκφώνηση του λόγου της κυρίας Ελένης Βαχάρη, Προέδρου του Συλλόγου <<Φίλοι του Μουσείου Γ. Δροσίνη>>, όπου μέσα απ’ την καθημερινή της δράση, οι προσπάθειές της επιβραβεύονται καθημερινά.  Άλλη σημαντική στιγμή ήταν μία μνεία του καθηγητή της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Λάμπρου Βαρελά, σε σχέση με την υπεράσπιση μιας νέας βοσκοπούλας στο δικαστήριο από τον νεαρό τότε Γ. Δροσίνη, που είχε ως αποτέλεσμα της αθώωσή της. Μετά το πέρας της ημερίδας, πραγματοποιήθηκε δεξίωση στους κήπους της Ακαδημίας που ολοκλήρωσε με όμορφο τρόπο, εκείνο το υπέροχο απόγευμα.
Η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου ‘’Το Δέλτα’’, κυρία Έφη Σελίμη-Πάτσαλη και η Έφορος του Λυκείου Ελληνίδων Χαλκίδας, κυρία Ρόζα Νικολάου, εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες για την πραγματοποίηση αυτής της υπέροχης βραδιάς