ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τρι07072020

Τρι, 07 Ιουλ 2020 11am

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Πολίτες στο Περιφερειακό Συμβούλιο για την Αυλίδα

Πολίτες στο Περιφερειακό Συμβούλιο για την Αυλίδα

Σήμερα  Δευτέρα 5 Μαρτίου, στις 2 το μεσημέρι πραγματοποιείται η 3η τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας, στην έδρα του Δήμου Διστόμου-Αντίκυρας Αράχωβας, στο Δίστομο Βοιωτίας

Στη συνεδρίαση αυτή θα υπάρχει και παρέμβαση πολιτών από τη Χαλκίδα, η οποία αφορά στο 13ο θέμα της συνεδρίασης, που έχει τίτλο: 

"Έκφραση γνώμης του Περιφερειακού Συμβουλίου για την προτεινόμενη οριοθέτηση του αρχαιολογικού χώρου Αυλίδας, στο Δήμο Χαλκιδέων της Π.Ε. Εύβοιας."

Εισηγητής στο θέμα αυτό είναι ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας Φάνης Σπανός. Να υπενθυμίσουμε ότι το θέμα ανέκυψε με το έγγραφο του Υπουργείου Πολιτισμού στο οποίο προσαρτάται και χάρτης.

 Η Πρωτοβουλία πολιτών για τη διάσωση του αρχαιολογικού χώρου Αυλιδείας Αρτέμιδος θα πραγματοποιήσει παράσταση στη συνεδρίαση και θα ζητήσει να παρέμβει.

Τη Δευτέρα 5 Μαρτίου, στις 12 το μεσημέρι, θα αναχωρήσει λεωφορείο από τα ταξί στη γέφυρα της Χαλκίδας με προορισμό το Δίστομο και όσοι επιθυμούν μπορούν να συμμετάσχουν.

Δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να γίνουν, μέχρι το βράδυ της Κυριακής 4 Μαρτίου, στον εκπρόσωπο της πρωτοβουλίας Πολιτών Γιάννη Κατσάνο, φιλόλογο, καλλιτεχνικό διευθυντή του Θεάτρου Χαλκίδας, στο mail   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο τηλέφωνο 6944917912.

Σε ανακοίνωση της Πρωτοβουλία πολιτών για τη διάσωση του αρχαιολογικού χώρου Αυλιδείας Αρτέμιδος τονίζεται ότι:

"Θα πρέπει να ακουστεί και η άποψή μας με την παρουσία μας και το φυλλάδιο χωρίς εντάσεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις. Η παρουσία μας είναι απαραίτητη, για να περισώσουμε από την καταστροφή ό,τι έχει μείνει στον αρχαιολογικό χώρο της Αυλίδας."