ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παρ06022023

Πεμ, 27 Απρ 2023 7pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΠΡΟΝΟΙΑ Νέος ψηφιακός μαστογράφος στο Νοσοκομείο Καρύστου

Νέος ψηφιακός μαστογράφος στο Νοσοκομείο Καρύστου

Το Γενικό Νοσοκομείο Καρύστου ανακοινώνει την έναρξη διενέργειας μαστογραφιών με τον νέο ψηφιακό μαστογράφο ο οποίος αντικατέστησε το παλαιότερο μοντέλο που λειτουργούσε τα τελευταία 12 χρόνια.

Ο νέος ψηφιακός μαστογράφος είναι τελευταίας τεχνολογίας και προσφέρει καλύτερη απεικόνιση, μικρότερη διάρκεια εξέτασης, λιγότερη ακτινοβολία και δυνατότητα τομοσύνθεσης (3D τεχνολογία απεικόνισης μαστού). 
Με την λειτουργία του νέου μαστογράφου και στα πλαίσια της υλοποίησης του προγράμματός του σχετικά με την πρόληψη και προαγωγή της υγείας, το Νοσοκομείο μας, θα συμμετάσχει άμεσα και στο πρόγραμμα δωρεάν προσυμπτωματικού ελέγχου μαστών «Φώφη Γεννηματά».
 
Έτσι το Νοσοκομείο Καρύστου αποκτά στο δυναμικό του έναν ακόμα μηχάνημα τελευταίας τεχνολογίας, ιδιαιτέρως χρήσιμο για τον γυναικείο πληθυσμό. Παράλληλα, έχει προταθεί στα πλαίσια του προγράμματος του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, η προμήθεια και ενός Μαγνητικού Τομογράφου, η λειτουργία του οποίου θα αποτελέσει αναβάθμιση για ολόκληρη την Νότια Εύβοια.
 
Οι ενδιαφερόμενοι οι οποίοι επιθυμούν να κλείσουν ραντεβού για μαστογραφίες θα μπορούν να τηλεφωνούν καθημερινά από τις 08:30 μέχρι τις 14:00 στο τηλέφωνο 2224350107.