ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παρ06092023

Πεμ, 27 Απρ 2023 7pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΠΡΟΝΟΙΑ Ελλείψεις στελεχών σε Κύμη Οξύλιθο είδε ο Πνευματικός

Ελλείψεις στελεχών σε Κύμη Οξύλιθο είδε ο Πνευματικός

Ενημέρωση  για τα λειτουργικά προβλήματα στις  Μονάδες Υγείας, είχε ο Σπύρος Πνευματικός, στο Γενικό Νοσοκομείο της Κύμης, στο Ιατρείο Οξυλίθου και στο Εμβολιαστικό Κέντρο Κονιστρών.

Ο βουλευτής, είχε συνάντηση με την Αναπληρώτρια Διοικήτρια του Νοσοκομείου  Ιωάννα Δαριβέρη, στην οποία συμμετείχε και ο  Διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας  Θεόδωρος Χατζηδημητρίου, κατά την οποία συζητήθηκαν λεπτομερώς θέματα λειτουργίας του Νοσοκομείου.

Ακολούθησε επίσκεψη στο Περιφερειακό Ιατρείο Οξυλίθου, όπου συναντήθηκε, επίσης, με την πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Κατσαρή Κλαίρη και εν συνεχεία μετέβη στο Περιφερειακό Ιατρείο Κονιστρών -  Εμβολιαστικό Κέντρο, όπου τον υποδέχτηκαν ο Ιατρός Γουβαλάρης Βασίλειος, η Διευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας Ρέτσα Ιωάννα, ο Νοσηλευτής Πλατανάκης Νικόλαος, καθώς και ο Αντιδήμαρχος Κονιστρών Δημάς Κωνσταντίνος.

Όπως αναφέρεται σε δελτίο τύπου από το γραφείο του βουλευτή: "Επισημάνθηκε η  ανάγκη διαμόρφωσης των προϋποθέσεων για την παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών εξωνοσοκομειακής περίθαλψης και προληπτικής ιατρικής.

Για το λόγο αυτό ζητήθηκε να ληφθούν μέτρα για την αναβάθμιση του Περιφερειακού Ιατρείου και τη στελέχωσή του με μόνιμο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Παράλληλα, έγινε ενημέρωση για τη λειτουργία του Ιατρείου ως εμβολιαστικό κέντρο στο οποίο μέχρι σήμερα έχουν προσέλθει περίπου 8.000 πολίτες¨.