ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τετ11302022

Παρ, 25 Νοε 2022 12pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΠΡΟΝΟΙΑ Πικετοφορία για την Υγεία στο Αλιβέρι

Πικετοφορία για την Υγεία στο Αλιβέρι

Σωματεία και φορείς της περιοχής του Αλιβερίου που πρόσκεινται στο ΚΚΕ οργάνωσαν πικετοφορία έξω από το Κέντρο Υγείας  Αλιβερίου, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας που εξελίσσεται για την ενίσχυση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας εν μέσω και της πανδημίας.

Μέλη της Ομάδας Γυναικών της ΟΓΕ και της Ένωσης Συνταξιούχων περιοχής Αλιβερίου, ενημέρωναν εργαζόμενους και επισκέπτες για τα αποτελέσματα της συγκέντρωσης υπογραφών με αίτημα τη στελέχωση και του ίδιου του ΚΥ Αλιβερίου που είναι πια πολλές εκατοντάδες.
Ακόμη σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε έπειτα από κάλεσμα του Συνδικάτου Μετάλλου στο κτήριο του Εργατικού Κέντρου στο Αλιβέρι, παραβρέθηκαν μέλη του συνδικάτου, μέλη της ομάδας γυναικών της ΟΓΕ στο Αλιβέρι, η Ένωση Συνταξιούχων περιοχής Αλιβερίου Κύμης καθώς και εκλεγμένοι συνδικαλιστές από τους ΟΤΑ αλλά και τον αγροτικό Σύλλογο Αλιβερίου, τον εμπορικό Σύλλογο Αυλωναρίου, εργαζόμενοι από άλλους κλάδους.

Αναπτύχθηκε πλούσια συζήτηση με αφορμή και την εισηγητική παρέμβαση της προέδρου του συνδικάτου μετάλλου, αναδείχθηκαν η αγωνία και τα αδιέξοδα από τα καθηλωμένα μεροκάματα, την ακρίβεια και το στραγγαλισμό που βιώνουν οι φτωχοί αγρότες και η μικροί επαγγελματοβιοτέχνες, η ανάγκη για συντονισμό και έκφραση αλληλεγγύης ανάμεσα στους εργαζόμενους γιατί το μόνο μας αποκούμπι και η μόνη διέξοδος είναι η κοινή δράση και η αλληλεγγύη.