ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παρ10072022

Τρι, 09 Αυγ 2022 8pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΠΡΟΝΟΙΑ KKE: Το Νοσοκομείο άργησε 30 χρόνια

KKE: Το Νοσοκομείο άργησε 30 χρόνια

Κριτική του ΚΚΕ στον Κ. Μητσοτάκη σε σχέση με το νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Ανακοίνωση αναφέρει: 

§  Το «όνειρο της Εύβοιας», με ευθύνη των κυβερνήσεων ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ, άργησε 30 χρόνια να ολοκληρωθεί. 

Καλό θα ήταν όσοι έχουν ευθύνη να μην «κοκορεύονται» κιόλας για τα κατορθώματα τα τους.

§  Παρά τις δεκάδες προσλήψεις την τελευταία διετία που επικαλέστηκε ο κ. Πρωθυπουργός, έχει ακόμη το οργανόγραμμα του 2012. Το οργανόγραμμα για το παλιό  Νοσοκομείο καλύπτεται με τους περίπου 260 συμβασιούχους εργαζόμενους. Όμως ένα τριπλάσιο Νοσοκομείο απαιτεί και το τριπλάσιο προσωπικό!

§  Ενώ έχει τη δυνατότητα ανάπτυξης πολλών νέων τμημάτων που θα δώσουν ανάσα στο λαό της Εύβοιας αυτή υπονομεύεται από τις τεράστιες ελλείψεις προσωπικού. Στα ΤΕΠ επικρατεί συνεχώς πανικός καθώς το λίγο προσωπικό κάνει υπεράνθρωπες προσπάθειες να εξυπηρετήσει. Στο χειρουργείο υπάρχουν 6 αίθουσες και λειτουργούν οι 3. Τα 31.000 τετραγωνικά μέτρα του νέου Νοσοκομείου, που ανέφερε ο κ. Πρωθυπουργός, μπορεί να μας πει πως θα καθαριστούν με 36 άτομα στην υπηρεσία καθαριότητας;

§  Μάλιστα, οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου μεταξύ πρώτου και δεύτερου κύματος της πανδημίας πραγματοποίησαν μια μετακόμιση εξπρές χωρίς τη διακοπή της λειτουργίας του, έναν χρόνο μετά δεν υπάρχει συγκοινωνία που να καλύπτει τη μετάβαση για όλες τις βάρδιες καθώς και για τους επισκέπτες. Η κατάσταση αυτή έχει οδηγήσει το προσωπικό στα όριά του. Χρωστούνται άδειες από το 2020, ακόμη και ρεπό σε συμβασιούχους που έχουν προσληφθεί πριν 8 μήνες!

§  Οι κινητές μονάδες εμβολιασμού ήρθαν στην Εύβοια στις αρχές Ιούλη όταν σε ολόκληρη τη Βόρεια Εύβοια οι μεγαλύτερες ηλικίες ήταν για 6 μήνες, ως τις 28 Ιουνίου, αναγκασμένοι να μετακινούνται μέχρι και 130 χιλιόμετρα ως τη Χαλκίδα για να βρουν διαθέσιμο εμβόλιο.