ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σαβ10232021

Παρ, 22 Οκτ 2021 10am

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΠΡΟΝΟΙΑ Το Νοσοκομείο χρειάζεται γιατρούς

Το Νοσοκομείο χρειάζεται γιατρούς

Η ΔΗΠΑΚ ιατρών Ν. Εύβοιας, κατά τη διαδικτυακή συνεδρίαση του ΔΣ του ιατρικού συλλόγου έθεσε προς συζήτηση το θέμα της μη επαρκούς στελέχωσης του Γ.Ν.Χαλκίδας, των ΚΥ και ΠΙ.

Αφορμή η κοινοποίηση ενός εγγράφου από την 5η ΥΠΕ.
Το εν λόγω έγγραφο, άρει οποιοδήποτε περιορισμό και προϋπόθεση όσο αφορά τις ειδικότητες γιατρών οι οποίοι είναι κατάλληλοι για να αντιμετωπίσουν και να νοσηλεύσουν ασθενείς με Covid-19.
 
Αναφέρει η ανακοίνωση των γιατρών: "Είναι εξοργιστική η προσπάθειά της να μας πείσει πως έκανε τα βέλτιστα, ενώ δεν έκανε τίποτα ουσιαστικό για να θωρακίσει τη δημόσια υγεία. Δημιουργεί νοσοκομεία μιας νόσου και απογυμνώνει την ΠΦΥ υποβιβάζοντας τον πρωτεύοντα ρόλο της στην αντιμετώπιση της πανδημίας.
 
Την προδίδει η πραγματικότητα της ραγδαίας αύξησης κρουσμάτων όσο αφορά τα ανύπαρκτα μέτρα προστασίας υγιεινής και ασφάλειας σε μεγάλους χώρους δουλειάς, στα ΜΜΜ στα σχολεία. Αρνείται πεισματικά να επιτάξει τον ιδιωτικό τομέα αφού πυξίδα της έχει τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων και όχι την ανθρώπινη ζωή...".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ