ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παρ05072021

Παρ, 07 Μαϊ 2021 10am

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΠΡΟΝΟΙΑ Εθελοντική Αιμοδοσία σήμερα και Κυριακή

Εθελοντική Αιμοδοσία σήμερα και Κυριακή

Θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο της Περιφέρειας Ευβοίας

Η ανάγκη για αίμα έχει αυξηθεί θεαματικά λόγω της πανδημίας. Έτσι μόνο καλά λόγια θα πει κανείς γιατί η Π.Ε. Εύβοιας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας-Γ.Ν.-Κ.Υ. Καρύστου-Γ.Ν.-Κ.Υ. Κύμης, ενώνουν τις δυνάμεις τους και καλούν το κοινό να συμμετέχει στη δράση εθελοντικής αιμοδοσίας, στο πλαίσιο της ενίσχυσης των μειωμένων αποθεμάτων αίματος, που θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας, Λεωφόρος Χαϊνά 93 Χαλκίδα, τις ακόλουθες ημέρες και ώρες:

– Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021, από τις 8:30π.μ. έως τις 13:00
– Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2021, από τις 8:30π.μ. έως τις 13:00
Την αιμοληψία θα αναλάβει Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου, σε εναρμόνιση με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και του ΕΟΔΥ, διασφαλίζοντας την τήρηση των υγειονομικών κανονισμών και ακολουθώντας αυστηρά μέτρα προστασίας.
▶γίνε κι εσύ εθελοντής αιμοδότης.
Το μήνυμα είναι: "Σε αυτήν τη δράση κοινωνικής ευαισθησίας και σε μια περίοδο που η διαρκής ανάγκη για αίμα είναι ακόμα πιο επιτακτική, ας είμαστε όλοι δίπλα στον συνάνθρωπό μας και ας προσφέρουμε απλόχερα το πολυτιμότερο δώρο. Δίνουμε Αίμα, Σώζουμε Ζωές"!

INFO: Η εθελοντική αιμοδοσία στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά. Για πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν επί 24ώρου βάσεως με το Τμήμα Αιμοδοσίας Γ.Ν. Χαλκίδας–Γ.Ν.-Κ.Υ. Καρύστου–Γ.Ν.-Κ.Υ. Κύμης στο τηλέφωνο 2221355760.