ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σαβ10232021

Παρ, 22 Οκτ 2021 10am

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΠΡΟΝΟΙΑ Σε ετοιμότητα ο Δήμος για τη σημερινή επέλαση του χιονιά

Σε ετοιμότητα ο Δήμος για τη σημερινή επέλαση του χιονιά

Τις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Οργανισμού Παιδείας, Προστασίας και Αλληλεγγύης Χαλκίδας (Δ.Ο.Π.Π.Α.Χ.) επισκέφθηκε σήμερα, Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021, η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, όπου λειτουργούν οι θερμαινόμενες αίθουσες, που είναι διαθέσιμες για φιλοξενία, για όποιον πολίτη χρειαστεί βοήθεια, κατά τις ημέρες εκδήλωσης της κακοκαιρίας.

Συγκεκριμένα, όποιος πολίτης χρειαστεί βοήθεια, θα μεταφέρεται στον Δ.Ο.Π.Π.Α.Χ., τηρουμένων όλων των απαιτούμενων μέτρων προστασίας, θα υποβάλλεται σε δειγματοληπτικό έλεγχο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 (rapid test) και θα του παρέχονται νερό, φαγητό, είδη πρώτης ανάγκης και κατάλυμα.
"Ευχαριστώ τους εργαζόμενους, την Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο του Δ.Ο.Π.Π.Α.Χ. και τον Ερυθρό Σταυρό, για την άμεση ανταπόκριση και βοήθεια που παρέχουν. Είμαστε όλοι σε επιφυλακή και έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε προβλήματα που τυχόν προκύψουν από την επικείμενη κακοκαιρία.”, δήλωσε σχετικά η Δήμαρχος Χαλκιδέων.

INFO: Σε περίπτωση που αντιληφθείτε κάποιον συμπολίτη μας που χρειάζεται βοήθεια, επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 2221062831.