ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τετ11302022

Παρ, 25 Νοε 2022 12pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΠΡΟΝΟΙΑ Χωρίς Κέντρα Εμβολιασμού η Βόρεια Εύβοια;

Χωρίς Κέντρα Εμβολιασμού η Βόρεια Εύβοια;

"Αυτή τη στιγμή σε ολόκληρη την περιοχή της βορειοκεντρικής Εύβοιας, σε μια έκταση με δεκάδες χιλιάδες κατοίκους δεν λειτουργεί κανένα εμβολιαστικό κέντρο όπως είχε διακηρυχθεί. 

Ούτε στο Κ.Υ. Μαντουδίου που απαιτείται και επιπλέον προσωπικό, ούτε στο Κέντρο Υγείας της Ιστιαίας".

Αυτό καταγγέλει το ΚΚΕ και συνεχίζει:
"Οι ευπαθείς ομάδες που εμβολιάζονται αυτή τη περίοδο είναι αναγκασμένοι να επιλέξουν τα εμβολιαστικά κέντρα των Ψαχνών, της Χαλκίδας και του Αλιβερίου, δηλαδή επι της ουσίας οδηγούνται στον αποκλεισμό από τον εμβολιασμό.
Ποιος ηλικιωμένος έχει τη δυνατότητα να μετακινηθεί δυο ώρες για να κάνει το εμβόλιο, να πληρώσει για να κάνει το ταξίδι των 250 χιλιομέτρων που απαιτούνται από τα πιο απομακρυσμένα σημεία της Βόρειας Εύβοιας ως την Χαλκίδα και τα Ψαχνά; Που θα βρει τον τρόπο και το μέσο για να το πραγματοποιήσει;
Εδώ προστίθεται ως επιπλέον πρόβλημα η δυσκολία μετακίνησης λόγω του οδικού δικτύου που λόγω έλλειψης έργων υποδομής συνεχώς αποκόβεται από την υπόλοιπη Εύβοια
Η κυβέρνηση και το Υπουργείο Υγείας έχουν την αποκλειστική ευθύνη για τον αποκλεισμό του λαού της Β/Κ Εύβοιας απο τα εμβόλια.
·    Εδώ και τώρα να παρθούν τα απαραίτητα μέτρα για την ενίσχυση των υποδομών της ΠΦΥ της περιοχής
·    Να ξεκινήσουν άμεσα οι εμβολιασμοί.
·   Να στελεχωθούν τα Κέντρα Υγείας με το απαραίτητο προσωπικό και την απαραίτητη υποδομή.

·   Να παρθούν τα απαραίτητα μέτρα για τις μετακινήσεις των ευπαθών ομάδων με ευθύνη του Υπουργείου Υγείας και της κυβέρνησης".