ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τετ11302022

Παρ, 25 Νοε 2022 12pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΠΡΟΝΟΙΑ Ο κ. Π. Τζαφέρος στηλιτεύει τον μη εμβολιασμό στα νοσοκομεία

Ο κ. Π. Τζαφέρος στηλιτεύει τον μη εμβολιασμό στα νοσοκομεία

Για διάκριση σε βάρος της Εύβοιας, ομιλεί ο Παναγιώτης Τζαφέρος Πρώην Διοικητής Νοσοκομείων ΧΑΛΚΙΔΑΣ, ΚΑΡΥΣΤΟΥ, ΚΥΜΗΣ, ερμηνεύοντας τη μη έναρξη των εμβολιασμών σε τρία στα νοσοκομεία του νομού.

Ο πολύπειρος κ. Τζαφέρος δημοσιοποίησε την παρακάτω επιστολή:

"Ως πρώην Διοικητής των Νοσοκομείων Χαλκίδας, Καρύστου, Κύμης αλλά και ως ενεργός Πολίτης, θέλω να εκφράσω την έντονη δυσαρέσκειά μου για τη (4/1/2021) ματαίωση της έναρξης εμβολιασμού των Γιατρών, Νοσηλευτικού και όλων των Εργαζομένων στα Νοσοκομεία της Εύβοιας.
Με θλίβει το γεγονός ότι για μια ακόμη φορά δυστυχώς συνεχίζεται η διάκριση σε βάρος της Εύβοιας αποτελώντας σοβαρή πρόκληση:
●Ιδιαίτερα για τους Γιατρούς, Νοσηλευτικό, Διοικητικό και Λοιπό Προσωπικό του Νοσοκομείου Χαλκίδας, αφού είναι γνωστό το μεγάλο βάρος  που έχουν σηκώσει λόγω και της πρόσφατης μετεγκατάστασης στο Νέο Νοσοκομείο αλλά και τον ορισμό του ως Νοσοκομείο υποδοχής Covid-19,με τις μεγάλες ελλείψεις (ιδιαίτερα μόνιμων Γιατρών).
●Ιδιαίτερα για την Εύβοια (αν και είμαστε το μεγαλύτερο νησί μετά την Κρήτη-κάντε σύγκριση με τις Μονάδες Υγείας που διαθέτει και όχι μόνο), που τόσο καθυστερημένα αποκτήσαμε επιτέλους ένα Νέο Νοσοκομείο.
●Ιδιαίτερα όταν ήδη έχει εμβολιαστεί το Προσωπικό σε αρκετά άλλα Νοσοκομεία της Χώρας μας
Και (εξόχως) ιδιαίτερα όταν παραβιάστηκε ο εμβολιασμός της λίστας των Υγειονομικών της Χώρας μας, που είχαν προτεραιότητα ως πρώτη γραμμή και καθημερινά εκτεθειμένοι στον κίνδυνο του κορωνοιού, για να πάρουν τη θέση τους κυβερνητικά στελέχη (ορισμένα ηλικίας 40-50 ετών)
Τελειώνοντας, επειδή είναι γνωστό ότι ''το μέλλον ανήκει σε αυτούς που το σχεδιάζουν''-που δυστυχώς δεν υπάρχει μέχρι σήμερα σοβαρός σχεδιασμός-το μεγαλύτερο στοίχημα για τη νέα Χρονιά είναι μονόδρομος:
Nα θωρακιστεί όχι αποσπασματικά αλλά σε μόνιμη βάση το Δημόσιο Σύστημα Υγείας με ενίσχυση ανθρώπινου δυναμικού, υποδομών, εξοπλισμών και μισθών, επιτυγχάνοντας ποιοτικότερες υπηρεσίες Υγείας για το σύνολο της κοινωνίας μας, χωρίς διακρίσεις".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ