ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παρ12092022

Παρ, 09 Δεκ 2022 11am

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΠΡΟΝΟΙΑ Νέος παθολόγος στο Νοσοκομείο Καρύστου

Νέος παθολόγος στο Νοσοκομείο Καρύστου

Τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020, θα πραγματοποιηθεί η έναρξη λειτουργίας του νέου παθολογικού ιατρείου στο νοσοκομείο Καρύστου, με την ευκαιρία ανάληψης καθηκόντων του Eπιμελητή A’ Εσωτερικής Παθολογίας, Σέρελη Ιωάννη.

Ο κύριος Σέρελης είναι απόφοιτος της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος MRCP στο Ηνωμένο Βασίλειο και κάτοχος διδακτορικού διπλώματος.
Επί πολλά χρόνια εργάστηκε σε μεγάλη ιδιωτική κλινική έχοντας την ευθύνη υποδοχής και αντιμετώπισης ασθενών με οξεία παθολογία ευρέος φάσματος ενώ παράλληλα ανέπτυξε πλούσια επιστημονική και ακαδημαϊκή δραστηριότητα σε νοσοκομεία της Ελλάδας και του εξωτερικού.
Η παρουσία ενός ακόμα Παθολόγου στο Νοσοκομείο Καρύστου, θα συνδράμει ουσιαστικά στη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας, στην ενίσχυση της εφημεριακής καλύψης της παθολογικής κλινικής και στην αναβάθμιση της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας φροντίδας υγείας της νότιας Εύβοιας.
Ο κύριος Σέρελης έχει ήδη ενταχθεί στο πρόγραμμα εφημεριών και θα δέχεται κατόπιν ραντεβού. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν καθημερινά από τις 10:00 μέχρι τις 14:30 στο 22243-50113 & 114