ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τετ11302022

Παρ, 25 Νοε 2022 12pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΠΡΟΝΟΙΑ Η απάντηση Κικίλια για το Νοσοκομείο Καρύστου

Η απάντηση Κικίλια για το Νοσοκομείο Καρύστου

Το Δημοτικό Συμβούλιο Καρύστου είχε εγκρίνει ομόφωνα εδώ και μήνες, πρόταση της Λαϊκής Συσπείρωσης για την πλήρη στελέχωση του Νοσοκομείου Καρύστου, όπως και του ΕΚΑΒ, ώστε να επανδρώνει 2 οχήματα (4 άτομα) ανά βάρδια, την εξασφάλιση της αναγκαίας χρηματοδότησης από κονδύλια του Υπ. Υγείας ή του ΕΚΑΒ τόσο για την κάλυψη με προσωπικό όσο και για το ενοίκιο του σταθμού και όλο τον αναγκαίο εξοπλισμό.

Οι ανάγκες αυτές διευκρινίζεται πως δεν προκύπτουν με την εμφάνιση της πανδημίας του κορονοϊού είναι πάγιες, παρ’ ότι τώρα είναι αυξημένες.
Όπως αναφέρει το ΚΚΕ, από την απάντηση του Υπουργού κ. Κικίλια, φαίνεται πως η Κυβέρνηση θεωρεί φυσιολογικό να καλύπτεται το 85% σε ιατρούς, το 75% του παραϊατρικού προσωπικού, το 71% του νοσηλευτικού και μόλις το 55% του διοικητικού.
Για τον τομέα του ΕΚΑΒ ο κ. Υπουργός δηλώνει πως επί της ουσίας θα συνεχιστεί η ανακύκλωση του προσωπικού και όχι η ενίσχυση του με μόνιμο προσωπικό.