ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κυρ01162022

Πεμ, 13 Ιαν 2022 11am

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΠΡΟΝΟΙΑ Δεκάδες τεστ έγιναν στο Σχολείο Διρφύων

Δεκάδες τεστ έγιναν στο Σχολείο Διρφύων

Μονάδες ΚΟΜΥ Ειδικού Σκοπού του ΕΟΔΥ σε συνεργασία με το Δήμο Διρφύων – Μεσσαπίων στο πλαίσιο των δράσεων για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού, πραγματοποίησαν δωρεάν μαζικό δειγματοληπτικό έλεγχο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid 19 (rapid tests) μέσω της δράσης «Drivethrough testing»

Τα συνεργεία του ΕΟΔΥ βρέθηκαν την  Κυριακή από τος  9.30 π.μ. έως τη 13.00 μ.μ. στο χώρο έμπροσθεν του Δημοτικού Σχολείου Διρφύων στην Κοινότητα Πάλιουρα του Δήμου Διρφύων – Μεσσαπίων. Τα τεστ ήταν δεκάδες.
Μέσω της συγκεκριμένης δράσης δίνεται η δυνατότητα στους πολίτες να δίνουν δείγμα, άμεσα, χωρίς να εξέλθουν από το όχημά τους και να δημιουργείται συνωστισμός, καθώς δεν υπάρχει καθυστέρηση και αναμονή,  με τον χρόνο εξυπηρέτησης να μην υπερβαίνει τα 5 λεπτά. Οι πολίτες που θα προσέρχονται με το ιδιωτικό τους όχημα θα πρέπει να τηρούν τις οδηγίες που προβλέπονται σχετικά με τη μετακίνησή τους.