ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πεμ12022021

Τετ, 01 Δεκ 2021 12pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΠΡΟΝΟΙΑ Αυξάνονται οι κλίνες ΜΕΘ στο Νοσοκομείο

Αυξάνονται οι κλίνες ΜΕΘ στο Νοσοκομείο

Έγιναν οκτώ και μέχρι τέλος της εβδομάδας θα φτάσουν τις 12

Οχτώ κρεβάτια διαθέτει πλέον η ΜΕΘ του Νοσοκομείου της Χαλκίδας, που επιλέχθηκε για να δέχεται περιστατικά covid 19 από όλη την Ελλάδα. 
Αρχικά υπήρχαν 6 κρεβάτια που έγιναν 8 ενώ οι κλίνες, θα γίνουν 12 μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες της Διοίκησης του Νοσοκομείου το παλιό νοσοκομείο είναι έτοιμο να υποδεχθεί ασθενείς με covid 19 σε περίπτωση ανάγκης (αν και φαίνεται μείωση περιστατικών σε όλη τη χώρα. Ήδη έχουν καθαριστεί οι χώροι της παθολογικής και της καρδιολογικής κλινικής για να υποδεχθούν ήπια περιστατικά εάν χρειαστεί.
Έγινε επίσης γνωστό ότι γιατροί που υπηρετούν σε Περιφερειακά Ιατρεία έλαβαν ήδη email για πιθανή μετακίνηση τους, προκειμένου να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην Χαλκίδα.
Αυτό θα γίνει μόνο επίσης αν η κατάσταση το επιβάλλει. Και προκειμένου να στηθούν σκηνές στον αύλειο χώρο του νέου Νοσοκομείου, τα περιστατικά ήπιας μορφής αρχικά θα μεταφέρονται στο παλιό. Αν χρειαστεί πάλι να λειτουργήσει ΜΕΘ και στο παλιό νοσοκομείο, θα μπορέσει σε πρώτη φάση να καλύψει τις ανάγκες με 12 κρεβάτια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ