ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τρι11242020

Τρι, 24 Νοε 2020 10am

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΠΡΟΝΟΙΑ Κοντά σε αναξιοπαθούντες πάντα ο Δήμος Χαλκιδέων

Κοντά σε αναξιοπαθούντες πάντα ο Δήμος Χαλκιδέων

Ο Δήμος Χαλκιδέων, μέσω του Δημοτικού Οργανισμού Παιδείας, Προστασίας και Αλληλεγγύης Χαλκίδας (Δ.Ο.Π.Π.Α.Χ.), βρίσκεται κοντά στους πολίτες και ενισχύει την κοινωνική του δράση, με σκοπό την παροχή βοήθειας και την εξυπηρέτηση όλων των πολιτών, ιδιαίτερα όσων δεν μπορούν ή δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν από τις οικίες τους και αδυνατούν να εξυπηρετήσουν τις βασικές τους ανάγκες.

Συγκεκριμένα, είναι στη διάθεσή των πολιτών οι γραμμές βοήθειας 2221020241 και 2221062831, όπου μπορούν να καλούν καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή και τις ώρες 07:30 το πρωί έως 19:30 το απόγευμα, προκειμένου να καταγράφονται τα αιτήματά τους και να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας, όπου χρειάζεται.
Το προσωπικό του Οργανισμού σε συνεργασία με τους υπαλλήλους του προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι” είναι σε πλήρη ετοιμότητα και για διανομή τροφίμων και προμηθειών κατ’ οίκον, στις περιπτώσεις ανθρώπων που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες και αντιμετωπίζουν δυσκολίες να εξυπηρετηθούν μόνοι τους.
Ανακοίνωση αναφέρει: "Εργαζόμαστε καθημερινά ώστε να προσφέρουμε κάθε δυνατή βοήθεια και να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε νέα ανάγκη προκύψει. Μένουμε υγιείς. Μένουμε ασφαλείς. Είμαστε εδώ για σένα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ