ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παρ10072022

Τρι, 09 Αυγ 2022 8pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΠΡΟΝΟΙΑ Σε κοινό χώρο η εξέταση κρουσμάτων Covid-19

Σε κοινό χώρο η εξέταση κρουσμάτων Covid-19

Tι καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι του νέου Νοσοκομείου Χαλκίδας

Την Δευτέρα έγινε στον προαύλιο χώρο του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας, εκδήλωση διαμαρτυρίας από το Σωματείο των εργαζομένων του.
Οι εργαζόμενοι Υγειονομικοί διαμαρτύρονται για τον χειρισμό της οργάνωσης και λειτουργίας του Νοσοκομείου, ιδιαίτερα με την πανδημία COVID-19, τόσο από την κυβέρνηση όσο και από τον διοικητή.
Το Σωματείο των Εργαζομένων ενημερώνει και καταγγέλλει ότι:
Τα ύποπτα κρούσματα COVID-19 δεν εξετάζονται εκτός του χώρου των Επειγόντων Περιστατικών αλλά, ενάντια στις οδηγίες του ΕΟΔΥ, εξετάζονται στο ίδιο χώρο.
Η κλινική COVID-19 είναι δίπλα στο κυλικείο, με αποτέλεσμα να αναμειγνύονται επισκέπτες, άλλοι ασθενείς και ασθενείς COVID-19.
Στην κλινική COVID-19 δεν υπάρχουν αποκλειστικοί γιατροί, με αποτέλεσμα ο εφημερεύων γιατρός να επισκέπτεται τόσο τους ασθενείς COVID-19 όσο και τους υπόλοιπους ασθενείς του νοσοκομείου, μετακινούμενος συνεχώς και εναλλάξ σε όλα τα τμήματα του Νοσοκομείου.
Η απογευματινή και βραδινή βάρδια των νοσηλευτών της κλινικής COVID-19 καλύπτεται από έναν(1) νοσηλευτή σε αντίθεση με τη ρητή οδηγία του ΕΟΔΥ ότι πρέπει να είναι δύο(2)
Στη διαμαρτυρία του Σωματίου των εργαζομένων παραβρέθηκε κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ με σκοπό τόσο να στηρίξει την κινητοποίηση των εργαζομένων όσο και να δηλώσει την υποστήριξή του στα αιτήματα τους.