ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σαβ09252021

Παρ, 24 Σεπ 2021 10am

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΠΡΟΝΟΙΑ Υπηρεσία φροντίδας από τον Δήμο για την τρίτη ηλικία

Υπηρεσία φροντίδας από τον Δήμο για την τρίτη ηλικία

Δήλωση της Έλενας Βάκα για την παγκόσμια ημέρα τρίτης ηλικίας

"Χθες 1η Οκτωβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας, γιόρταζαν οι πολύτιμοι σύμβουλοι και χρήσιμοι αρωγοί μας, οι παππούδες και οι γιαγιάδες μας.

Οι άνθρωποι εκείνοι που με τη βαθιά γνώση, σοφία και εμπειρία τους, αποτελούν φορείς ωφελιμότητας και αμέριστης προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο, μεταδίδοντας αξίες, στοιχεία της παράδοσης ενώ παράλληλα υποστηρίζουν τη νέα γενιά με διαλλακτικότητα.
Αναγνωρίζοντας την κοινωνική τους καταξίωση, οφείλουμε να δείχνουμε σεβασμό και να προσπαθούμε με κάθε τρόπο να διαφυλάττουμε τα δικαιώματά τους και να εξασφαλίζουμε το αξιοπρεπές βιοτικό τους επίπεδο, διοργανώνοντας δράσεις που ενισχύουν την ενεργό συμμετοχή τους σε δημιουργικές απασχολήσεις.
Φέτος, λόγω των ιδιαίτερων υγειονομικών συνθηκών, οι οποίες δυσχεραίνουν τη οργάνωση ψυχαγωγικών εκδηλώσεων και δράσεων, ο Δήμος Χαλκιδέων δίνει έμφαση στη διασφάλιση της υγείας τους, παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες φροντίδας και επιδιώκοντας μέσα από συνεχή προσπάθεια την όσο το δυνατόν ασφαλέστερη διαβίωσή τους, μέσω των δομών και των υπηρεσιών που διαθέτει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ