ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παρ07232021

Παρ, 23 Ιουλ 2021 11am

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΠΡΟΝΟΙΑ Δωρεάν τεστ μνήμης στον πεζόδρομο Δικαστηρίων

Δωρεάν τεστ μνήμης στον πεζόδρομο Δικαστηρίων

Η Ελληνική Εταιρεία Νόσου Alzheimer και Συγγενών Διαταραχών Χαλκίδας, ως εξειδικευμένος φορέας σε θέματα άνοιας που λειτουργεί στην Χαλκίδα από το 2009, θα ενημερώνει το κοινό για τη χορηγία ΔΩΡΕΑΝ ΤΕΣΤ ΜΝΗΜΗΣ και για θέματα πρόληψης και αντιμετώπισης της νόσου, με περίπτερο ενημέρωσης στον πεζόδρομο του Δικαστικού Μεγάρου Χαλκίδας, έως το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου και ώρες 10.00-14.00 καθημερινά και 18.00 -21.00 Τρίτη Πέμπτη και Παρασκευή.

Το περίπτερο ενημέρωσης θα παρέχει συμβουλευτική πολιτών και εμπλεκόμενων φορέων και θα πραγματοποιεί δωρεάν διανομή:
α. ενημερωτικών φυλλαδίων για τις διαθέσιμες υπηρεσίες του φορέα και
β. έντυπων οδηγών με πρακτικές συμβουλές οικογενειών ατόμων με άνοια για μια ποιοτική καθημερινότητα.
Στόχοι είναι: Η ευαισθητοποίηση του κοινού. Η  προώθηση της δράσης διεξαγωγής δωρεάν τεστ μνήμης του φορέα στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Μήνα Alzheimer 2020.
Ενημέρωση για την κλειστή εκδήλωση-ομιλία για την πρόληψη και την αντιμετώπιση του στρες με τον Δρ. Χαριτάκη που θα γίνει στην Χαλκίδα στις 7 Οκτωβρίου, ώρα 19.30.
Κρατήστε μια θέση:
2221181071, 6937244646, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.,στην ιστοσελίδα www.alzheimer-chalkida.org και στα social media του φορέα.
Οι δράσεις θα υλοποιηθούν με την υποστήριξη του ΤΙΜΑ Κοινωφελούς Ιδρύματος. Ο χώρος του περιπτέρου παραχωρείται από τη Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ