ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κυρ09262021

Παρ, 24 Σεπ 2021 10am

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΠΡΟΝΟΙΑ Εκπαίδευση Επιχειρήσεων για αντιμετώπιση του Covid-19

Εκπαίδευση Επιχειρήσεων για αντιμετώπιση του Covid-19

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας με τη συνδρομή του Κέντρου Υποστήριξης Επιχειρήσεων (ΚΥΕ), ανακοινώνει την έναρξη εκπαιδευτικής δράσης για τη στήριξη επιχειρήσεων που αφορούν στη λειτουργία τους και στα αντίστοιχα ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ που πρέπει να εφαρμόζουν στο πλαίσιο λήψης μέτρων έναντι του κορονοϊού COVID-19.

Η υποβολή αιτήσεων για τα δωρεάν σεμινάρια της Περιφέρειας αφορά επιχειρήσεις Αγροδιατροφής, Επισιτιστικές επιχειρήσεις καθώς και επιχειρήσεις το αντικείμενο των οποίων σχετίζεται με την ανάπτυξη τουριστικής δραστηριότητας, όπως για παράδειγμα πολλές εμπορικές επιχειρήσεις (π.χ. λιανεμπόριο).
Οι αιτήσεις για τα τμήματα εκπαίδευσης θα κατατίθενται ηλεκτρονικά μέχρι και 27/07/2020 μέσω του ακόλουθου συνδέσμου:
Αίτηση συμμετοχής για τηλεκπαίδευση με τίτλο “Υγειονομικά πρωτόκολλα των επιχειρήσεων των κλάδων της Αγροδιατροφής, του Επισιτισμού και του Λιανικού Εμπορίου για τον COVID-19”
Η εκπαίδευση θα είναι συνδυαστική, σύγχρονη (2 διδακτικές ώρες online σεμινάριο με ειδικούς εκπαιδευτές) και ασύγχρονη (8 ώρες) που θα αφορά στην πρόσβαση σε
παρουσιάσεις, εκπαιδευτικά βίντεο, εκπαιδευτικό υλικό, νομοθεσία, έντυπα υπουργείων και οργανισμών.
Αξίζει να επισημανθεί ότι στους συμμετέχοντες θα αποσταλεί ηλεκτρονικά βεβαίωση παρακολούθησης.
Οι θεματικές ενότητες του σεμιναρίου κατάρτισης περιγράφονται συνοπτικά παρακάτω:
– Πηγές και τρόποι μετάδοσης του ιού.
– Ανάπτυξη σχεδίου δράσης.
– Ανάπτυξη σχεδίου διαχείρισης ύποπτου κρούσματος.
– Διαδικασίες ενημέρωσης των αρμοδίων του καταλύματος και των ίδιων των πελατών.
– Μεθόδους και επικοινωνιακή προσέγγιση των επισκεπτών.
– Συμπεριφορά και ενέργειες σε περίπτωση ασθένειας από το προσωπικό.
– Μέθοδοι και πρακτικές καθαρισμών και απολύμανσης των εντοπισμένων σημείων με βάση την επικινδυνότητα και την πιθανότητα μετάδοσης της ασθένειας.
– Τήρηση των βασικών μέτρων αποφυγής μετάδοσης του κορωναϊού.
Τα σεμινάρια θα πραγματοποιήσει ομάδα γιατρών διαφόρων ειδικοτήτων και εποπτών υγείας, υγιεινολόγων, στελεχών της δημόσιας υγείας καθώς και στελεχών επιχειρήσεων με εμπειρία στην εφαρμογή και στην εκπαίδευση.
INFO: Για οποιαδήποτε μπορείτε να απευθυνθείτε στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο τηλέφωνο 2262024249

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ