ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τρι07052022

Παρ, 01 Ιουλ 2022 8pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΠΡΟΝΟΙΑ Αξονικός τομογράφος στο Νοσοκομείο Κύμης

Αξονικός τομογράφος στο Νοσοκομείο Κύμης

Αποκτήθηκε με συμπληρωματική δωρεά του Γεωργίου Κ. Βενιζέλου

O Γεώργιος Βενιζέλος του Κωνσταντίνου, αποφάσισε να δωρίσει ολόκληρο το υπολειπόμενο ποσό, για την αγορά του αξονικού τομογράφου για το Γενικό Νοσοκομείο Κύμης «Γεώργιος Παπανικολάου» εις μνήμην του πατέρα του, καπετάν Κώστα Βενιζέλου του Αντωνίου.
Ανακοίνωση του "Αγαπώ και Πράττω" που έκανε τον αγώνα για την απόκτηση του αξονικού αναφέρει:
"... Η καρδιά μας πλημμυρίζει από συγκίνηση και ευτυχία αφού επιτέλους βλέπουμε το σκοπό του 3ου και 4ου Φιλανθρωπικού Αγώνα Δρόμου Αγαπώ και Πράττω, για τον οποίο το σωματείο μας  κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια, με την ένθερμη υποστήριξη τόσο των χορηγών και των κατοίκων της περιοχής, όσο και πλήθους ανθρώπων που ήρθαν από όλα τα μέρη της Ελλάδας, για να συμμετέχουν στους αγώνες μας, να ολοκληρώνεται μέσα απ’ αυτή την ευγενή πράξη, του διακεκριμένου συμπολίτη μας κυρίου Γεώργιου Βενιζέλου, εις μνήμην του αείμνηστου πατρός του.
Τον ευχαριστούμε λοιπόν μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας, όπως ευχαριστούμε και κάθε χορηγό, εθελοντή ή συμμετέχοντα στους φιλανθρωπικούς αγώνες του σωματείου μας, αφού η απόκτηση του Αξονικού Τομογράφου για το Γενικό Νοσοκομείο Κύμης «Γεώργιος Παπανικολάου» αποτελεί επίτευγμα ενός μεγάλου πλήθους ανθρώπων, οι οποίοι κατέβαλαν τα μέγιστα, ο καθένας από το δικό του μετερίζι, ώστε να πραγματοποιηθεί ο μεγάλος στόχος.
Με μεγάλη μας χαρά λοιπόν σας ανακοινώνουμε επίσημα ότι ο στόχος επετεύχθη και μόλις ολοκληρωθούν οι απαραίτητες γραφειοκρατικές διαδικασίες, το νοσοκομείο μας θα αποκτήσει έναν υπερσύγχρονο Αξονικό Τομογράφο, αποδεικνύοντας πως όταν πολλοί άνθρωποι ενώσουν τις δυνάμεις τους για έναν ευγενή σκοπό όλα είναι δυνατά".