ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κυρ03072021

Παρ, 05 Μαρ 2021 12pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΠΡΟΝΟΙΑ Κινήσεις στήριξης του νέου Νοσοκομείου

Κινήσεις στήριξης του νέου Νοσοκομείου

Θετικά τα πρώτα σχόλια για την έναρξη λειτουργίας του νέου Νοσοκομελιου Χαλκίδας.

Ο σύλλογος Φίλων Νέου Νοσοκομείου, δηλώνει ότι θα συντρέχει "στην επίλυση κάθε προβλήματος που θα αντιλαμβανόμαστε, μέσα στα πλαίσια του καταστατικού μας που έχει σαν βασική αρχή, την εθελοντική προσφορά μας. Και αυτή, σε συνεργασία με την εκάστοτε διοίκηση του Νοσοκομείου".

Επίσης απέστειλε επιστολή προς τον κύριο πρωθυπουργό, στην οποία όπως δηλώνουν, "αφού εκφράσαμε τα συγχαρητήρια για την κρίση του κορωνοϊού, επισημάναμε τη μείωση του Ιατρικού προσωπικού στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, ζητήσαμε την παρέμβασή του για τη συμπλήρωση των ιατρικών κενών ιδιαίτερα τώρα που οι ανάγκες θα είναι αυξημένες στο νέο Νοσοκομείο".
Υπήρξαν και κινήσεις στήριξης όπως:
- Το «Εργαστήρι Τέχνης Χαλκίδας», έκανε δωρεά τριαντατριών παιδικών έργων τα οποία θα αναρτηθούν στα δωμάτια της παιδιατρικής κλινικής του Νέου Νοσοκομείου.
- Η οικογένεια του διακεκριμένου ζωγράφου και ακαδημαϊκού Δημήτρη Μυταρά, έκανε δωρεά πέντε μεταξοτυπιών οι οποίες θα τοποθετηθούν στην είσοδο του νέου Νοσοκομείου.
- Ο επιχειρηματία κ. Ανέστης Αλιμπινίσης, προσφέρθηκε να χορηγήσει δωρεάν ένα αυτοκίνητο Doblo FIAT.