ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σαβ01162021

Παρ, 15 Ιαν 2021 12pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Μπορεί να καλύψει με σύγχρονο τρόπο τις ανάγκες Υγείας του νομού - Ανάγκη προσλήψεων σε ΜΕΘ κλινικές - Τι πρέπει να γίνει με τον εξοπλισμό του παλιού

Η λειτουργία του νέου νοσοκομείου Χαλκίδας, που ξεκίνησε χθες, περνά το αισιόδοξο μήνυμα ότι υπάρχει η δυνατότητα να βελτιωθεί σημαντικά η ποιότητα Υγείας σε όλο τον νομό. 

Οι νέες εγκαταστάσεις και η μεγάλη προσπάθεια του ιατρικού, νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού, πείθουν ότι μπορει να εξασφαλιστεί η άρτια λειτουργία ενός εμβληματικού έργου, ζωτικής σημασίας για την υγειονομική περίθαλψη στο νομό της Εύβοιας.

Ωστόσο, υπάρχουν ακόμη ελλείψεις και μάλιστα σημαντικές. Τη στελέχωση του νέου Νοσοκομείου εν μέρει μόνο καλύπτει ο νέος Οργανισμός Λειτουργίας και οι νέες θέσεις που προκηρύχθηκαν. Πρέπει άμεσα, να εντατικοποιηθούν οι προσπάθειες για την πλήρη στελέχωση του νέου Νοσοκομείου Χαλκίδας, ιδιαίτερα της ΜΕΘ, αλλά και των υπολοίπων κλινικών, καθώς και των Μονάδων Υγείας της Εύβοιας, με το απαραίτητο ιατρικό, νοσηλευτικό και βοηθητικό προσωπικό.
Ακόμη θα πρέπει α) Να γίνει παραχώρηση του ιατροτεχνολογικού και λοιπού εξοπλισμού του παλαιού Νοσοκομείου στα άλλα Κέντρα Υγείας και Περιφερειακά Ιατρεία του νομού, καθώς με αυτόν τον τρόπο μπορούν να καλυφθούν άμεσα και χωρίς επιπρόσθετο κόστος πολλές από τις ανάγκες τους. β) Να δοθεί στον Δήμο Χαλκιδέων το κτίριο του παλαιού Νοσοκομείου που είναι μέσα στην πόλη και μπορεί να αξιοποιηθεί πολλαπλώς.
Για τα παραπάνω πήρε θέση και ο βουλευτής κ. Ζεμπίλης, ο οποίος επισκέφθηκε χθες το νέο Νοσοκομείο και ζήτησε ο αγώνας για τη βελτίωση των δομών και των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας στον Νομό να συνεχιστεί.
Ο κ. Ζεμπίλης συναντήθηκε με τον διοικητή κ. Χατζημαργαρίτη, τον Διευθυντή της ιατρικής υπηρεσίας κ. Δ. Αναγνώστου και τη Διευθύντρια της νοσηλευτικής υπηρεσίας κ. Ε. Δεληγιώργη,  οι οποίοι συνόδευσαν στις νέες κτιριακές εγκαταστάσεις τον κ. Ζεμπίλη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ