ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παρ07102020

Πεμ, 09 Ιουλ 2020 12pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΠΡΟΝΟΙΑ Διαπιστώσεις Γ. Μαρίνου στο Κέντρο Υγείας Ψαχνών

Διαπιστώσεις Γ. Μαρίνου στο Κέντρο Υγείας Ψαχνών

Ούτε με την πανδημία δεν καλύφθηκαν τα κενά στην Υγεία.

Ο Γιώργος Μαρίνος, συνοδευόμενος από κλιμάκιο στελεχών του Κόμματος, επισκέφθηκε αρχικά το Κέντρο Υγείας Ψαχνών, όπου είχε συνάντηση με το διευθυντή, ενώ στη συνέχεια βρέθηκε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας και είχε συναντήσεις με το διοικητή, το ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων, καθώς και με μέλη της διοίκησης της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Εύβοιας.

Στο πλαίσιο των συναντήσεων, αυτό που διαπιστώθηκε, είναι ότι κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού, έγιναν ελάχιστα πράγματα από την πλευρά της κυβέρνησης και του υπουργείου Υγείας για την κάλυψη των μεγάλων κενών σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, καθώς και σε εξοπλισμό, το επίπεδο παροχής υπηρεσιών υγείας και προστασίας του λαού της περιοχής είναι ανεπαρκές και βασίζεται αποκλειστικά στην αυτοθυσία του λιγοστού προσωπικού.
Ιδιαίτερες αναφορές μάλιστα έγιναν σχετικά με το νέο Νοσοκομείου Χαλκίδας, όπου προέκυψε ότι η κυβέρνηση και το υπουργείο Υγείας, ετοιμάζονται να το θέσουν σε λειτουργία, χωρίς προσλήψεις γιατρών και νοσηλευτών.
Σχεδιάζουν δηλαδή να ξεκινήσουν το νέο νοσοκομείο, μεταφέροντας απλώς το προσωπικό που υπηρετεί σήμερα, το οποίο υπολείπεται κατά πολύ των οργανικών θέσεων που προβλέπονται για το παλιό νοσοκομείο, πόσο μάλλον για τις ανάγκες λειτουργίας της νέας δομής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ