ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παρ05072021

Παρ, 07 Μαϊ 2021 10am

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΠΡΟΝΟΙΑ ▶Χαλκίδα: Εθελοντική Δράση Αιμοδοσίας

▶Χαλκίδα: Εθελοντική Δράση Αιμοδοσίας

Την Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020, θα βρεθούν στην πόλη της Χαλκίδας με τον «ΟΔΥΣΣΕΑ», το 1ο Κινητό Εργαστήριο Ενημέρωσης, Εκπαίδευσης & Τεχνολογίας από «Το Χαμόγελο του Παιδιού». 

Κατά την παραμονή του «ΟΔΥΣΣΕΑ» στην πόλη της Χαλκίδας θα μπορέσει να πραγματοποιηθεί Εθελοντική Δράση Αιμοδοσίας, σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας και το Δήμο Χαλκιδέων.
Η Εθελοντική δράση Αιμοδοσίας αποτελεί πρωτοβουλία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας και με τον Οργανισμό μας, στο πλαίσιο του προγράμματος «Ζήσε Αθλητικά».
Ο χώρος του «ΟΔΥΣΣΕΑ» είναι κατάλληλα διαμορφωμένος και κλιματιζόμενος, ενώ παράλληλα είναι εξοπλισμένος με οθόνες για την ευχάριστη παραμονή των εθελοντών αιμοδοτών. Τηρούμε αυστηρά μέτρα σχετικά με την απολύμανση όλων των επιφανειών του, καθώς επίσης διαθέτουμε τέσσερις ειδικές καρέκλες αιμοδοσίας που τοποθετούνται στον εσωτερικό, ειδικά διαμορφωμένο χώρο του οχήματος, σε ασφαλείς μεταξύ τους αποστάσεις. Τέλος, ο «ΟΔΥΣΣΕΑΣ» διαθέτει επίσης ψυγείο συντήρησης ασκών αίματος.
Η Βάσια Στουπή από το Τμήμα Κοινωνικής και Ψυχολογικής Στήριξης μας λέγει: "Η παρουσία του «ΟΔΥΣΣΕΑ» στην Χαλκίδα θεωρείται ότι θα συνεισφέρει στην ευρύτερη επιτυχία της δράσης Εθελοντικής Αιμοδοσίας και την κάλυψη αναγκών σε αίμα του Νοσοκομείου της πόλης μας και για το λόγο αυτό ζητάμε την πολύτιμη υποστήριξή σας σε εθελοντές αιμοδότες. Να σημειώσουμε ότι θα ήταν καλό οι υποψήφιοι εθελοντές να καλέσουν είτε στα παρακάτω τηλέφωνα επικοινωνίας είτε στο τηλέφωνο του Δήμου 2221355117 (ώρες επικοινωνίας 09:00-15:00, κα Μεγάλου Κάτια), προκειμένου να οριστεί το ραντεβού τους, τόσο για τη διευκόλυνση των εθελοντών όσο και για την τήρηση του μέτρου της αποφυγής του συνωστισμού.
Ωράριο αιμοδοσίας 09:00 – 13:00."