ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τετ04142021

Τρι, 13 Απρ 2021 5pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΠΡΟΝΟΙΑ Τρόφιμα και αγαθά σε 5.600 οικογένειες

Τρόφιμα και αγαθά σε 5.600 οικογένειες

Ξεκινά ευρύ πρόγραμμα της Περιφέρειας σε Εύβοια και Στερεά

Η Π. Ε. Εύβοιας, ως Επικεφαλής Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Εύβοιας για την υλοποίηση των δράσεων του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD), πρόκειται τις προσεχείς ημέρες, σε συνεργασία με τους εταίρους της Κοινωνικής Σύμπραξης, να διανείμει τρόφιμα και βασικά υλικά αγαθά σε 5.600 οικογένειες.
Με γνώμονα τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας και τηρώντας αυστηρά όλα τα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, οι διανομές θα πραγματοποιηθούν με παράδοση στους τόπους κατοικίας των ωφελούμενων του προγράμματος.  Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 23 Απριλίου θα ξεκινήσει η διανομή από τον Δήμο Χαλκιδέων και έως τις 30 Απριλίου θα ολοκληρωθεί τμηματικά σε όλους τους Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας. Οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν με γραπτό μήνυμα (sms) στο κινητό τους τηλέφωνο, για την ημέρα και τις ώρες που θα υλοποιηθεί η διανομή.
Ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Εύβοιας, Γιώργος Κελαϊδίτης, δήλωσε ότι: «Στην πρωτόγνωρη αυτή υγειονομική κρίση, η οποία δοκιμάζει αναπόφευκτα έντονα τη Χώρα και σε οικονομικό επίπεδο, η Πολιτεία και ιδιαίτερα η Αυτοδιοίκηση οφείλουν να λειτουργήσουν με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα όλους τους μηχανισμούς κοινωνικής πρόνοιας και στήριξης των οικονομικά αδύναμων συμπολιτών μας».