ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σαβ04172021

Παρ, 16 Απρ 2021 11am

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΠΡΟΝΟΙΑ Γεύμα 80 άτομων από τον "Καλό Σαμαρείτη"

Γεύμα 80 άτομων από τον "Καλό Σαμαρείτη"

Ο Πανευβοϊκός Σύλλογος ”Ο Καλός Σαμαρείτης” ανταποκρινόμενος στις ανάγκες των καιρών και στις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης συμπολιτών μας, σε συνεργασία με την επιχείρηση ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΔΙΡΦΥΣ, Le Petit Savoureux, Η ΦΩΛΙΑ Ηλιάδης, με τη συνδρομή και προσφορά και άλλων επιχειρήσεων Ιωάννης Σταθόπουλος, Γεωργαντζής οργανώνουν και θα διαθέσουν γεύμα για 80 άτομα, ημερησίως μέχρι και τέλος των περιοριστικών μέτρων, λόγω της πανδημίας.

Το φαγητό θα αρχίσει να προσφέρεται από την Μ.Δευτέρα 13 Απριλίου 2020 και ώρα 10 -12 π.μ. στο Le Petit Savoureux στα ΤΑΧΙ του Αγίου Νικολάου. Οι προσερχόμενοι απαραιτήτως θα έχουν μαζί τους έγγραφη δήλωση που θα αναφέρεται στην παροχή φαγητού και την αστυνομική τους ταυτότητα.
Θα τηρηθούν οι κανόνες υγιεινής και συμπεριφοράς που επιβάλλεται να υπάρχουν. Συμπαραστάτης και αρωγός στη πρωτοβουλία αυτή είναι και η ομάδα του Chalkida Bridge Marathon.
Κάθε εθελοντική προσφορά σε πρώτες ύλες (ζυμαρικά,όσπρια κλπ) αλλά και βοήθεια προσωπική είναι ευπρόσδεκτες αλλά και κοινωνικά επιβεβλημένες.

* Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6932 654519