ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σαβ01162021

Παρ, 15 Ιαν 2021 12pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΠΡΟΝΟΙΑ Ομιλίες στα Σχολεία για την αντιμετώπιση ιώσεων

Ομιλίες στα Σχολεία για την αντιμετώπιση ιώσεων

Στο πλαίσιο του προγράμματος “Πρόληψη και Προαγωγή Υγείας” της Αντιδημαρχίας Υγείας του Δήμου Χαλκιδέων, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Γυμνασίου Χαλκίδας, ομιλία με θέμα “Πρόληψη και αντιμετώπιση ιώσεων”.

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο Πνευμονολόγος και Επιμελητής του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας κ. Βασίλειος Σεφερλής, ο οποίος ενημέρωσε τους γονείς για τα αίτια των ιώσεων, τους τρόπους αντιμετώπισης των συμπτωμάτων νόσησης και τους τρόπους αποτελεσματικής προστασίας των παιδιών από τη μετάδοση των ιώσεων.
Η συγκεκριμένη δράση θα πραγματοποιηθεί και στα υπόλοιπα εκπαιδευτικά ιδρύματα. Σημαντική υπήρξε η συμβολή των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου και 1ου Λυκείου Χαλκίδας. Παρούσες ήταν η Αντιδήμαρχος Υγείας κ. Κατερίνα Μεγάλου, η Διευθύντρια του 1ου Λυκείου κ. Μαρία Ματθαίου και η Διευθύντρια του 1ου Γυμνασίου κ. Όλγα Παπαναγνώστου και η Μαρία Ζεμπίλη, σύζυγος του βουλευτή Εύβοιας Θανάση Ζεμπίλη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ