ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πεμ10222020

Τετ, 21 Οκτ 2020 10am

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΠΡΟΝΟΙΑ Μια ευγενική παραχώρηση ακινήτου

Μια ευγενική παραχώρηση ακινήτου

Διπλή δωρεά στεγάζει το "Χαμόγελο του Παιδιού" στην Χαλκίδα

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» υλοποιεί τη Δράση «Σπίτια Ημερήσιας Φροντίδας» με σκοπό τη φροντίδα παιδιών, οι οικογένειες των οποίων αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα στη λειτουργικότητά τους. 

Πρόσφατα λοιπόν, το Σπίτι Ημερήσιας Φροντίδας, μετακόμισε σε νέα διεύθυνση στην οδό 28ης Οκτωβρίου 81, στη δημοτική ενότητα Αγίου Νικολάου Μπούρτζι. Η συγκεκριμένη ενέργεια οφείλεται στην ευγενική παραχώρηση του ακινήτου από την κυρία Χρυσούλα και τον κύριο Αντώνιο Αρμόνη, αλλά και τη συνολική ανακαίνιση του κτηρίου από την εταιρία Αγγελάκης Α.Ε. , δεδομένου ότι το κτήριο παρουσίαζε εκτενείς φθορές.
Έτσι, έπειτα από 10 χρόνια, «Το Χαμόγελο του Παιδιού», θα έχει τη δυνατότητα να καλύπτει περισσότερες ανάγκες παιδιών, καθώς χάρη στην ευγενική παραχώρηση του κτηρίου δεν θα υπάρχει η ανάγκη κάλυψης ενοικίου.
Υπήρξε λοιπόν μια πολύτιμη βοήθεια εταιρειών και ανθρώπων για την άμεση λειτουργία του κτηρίου, έτσι ώστε να μη λείψει ούτε μια μέρα η στήριξη στα παιδιά που φιλοξενούνται στο «Σπίτι Ημερήσιας Φροντίδας». Σύντομα θα ακολουθήσουν και τα εγκαίνια του χώρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ