ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δευ07132020

Δευ, 13 Ιουλ 2020 11am

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΠΡΟΝΟΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ 20 ΓΙΑΤΡΩΝ - 40 ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ 20 ΓΙΑΤΡΩΝ - 40 ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ

Ενισχύεται το Νοσοκομείο Χαλκίδας σύμφωνα με δηλώσεις Κωτσιόπουλου σε σύσκεψη με Τζαφέρο και Διευθυντές

Ο Γενικός Γραμματέας Υπηρεσιών Υγείας κ. Κωτσιόπουλος δεσμεύτηκε για 20 επιπλέον προσλήψεις ιατρών και περίπου 40 νοσηλευτών, προκειμένου να εξασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία του Νοσοκομείου Χαλκίδας. 
Η δέσμευση έγινε σε ευρεία σύσκεψη στο Υπουργείο στην οποία συμμετείχαν ο Διοικητής Νοσοκομείου Χαλκίδας κ. Παναγιώτης Τζαφέρος, ο κ. Μαντάς Ιωάννης, Συντονιστής-Διευθυντής Καρδιολογικής Κλινικής, Πρόεδρος Επιστημονικού Συμβουλίου, ο κ. Χαλιώτης Γεώργιος, Συντονιστής-Διευθυντής Παθολογικής Κλινικής, ο κ. Αναγνώστου Δημήτρης, Διευθυντής Ουρολογικής Κλινικής και η κα Δεληγιώργη Ευρυδίκη, Διευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας.
Στη σύσκεψη υπήρξε ενημέρωση για όλα τα ζητήματα που αφορούν στη λειτουργία του Νοσοκομείου Χαλκίδας αλλά και για τη στελέχωση όλων των υγειονομικών δομών της Εύβοιας. Ακόμη συζητήθηκε και η διαδικασία μεταφοράς στο νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας, ενόψει της αναδιάρθρωσης των Υγειονομικών Μονάδων σε επίπεδο Περιφέρειας.
Δεδομένης της επικείμενης αναδιάρθρωσης της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας και των προσλήψεων που θα προκηρυχθούν από το Υπουργείο Υγείας, η ενδυνάμωση-στελέχωση με νέο προσωπικό, ιδιαίτερα για το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών τονίστηκε ως ζήτημα άμεσης προτεραιότητας, όπως και το θέμα της δημιουργίας Αιμοδυναμικού Κέντρου στο νέο Νοσοκομείο.
Στη σύσκεψη συμμετείχε και ο Σίμος Κεδίκογλου από την πλευρά του υπογράμμισε τη σημασία που έχει η πλήρης και απρόσκοπτη λειτουργία του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών, καθώς θα συμβάλλει στην αποσυμφόρηση των Κλινικών του Νοσοκομείου.
Τέλος, ο Γενικός Γραμματέας δεσμεύτηκε για την πραγματοποίηση νέας συνάντησης μέσα στην επόμενη εβδομάδα μετά και την επικοινωνία που θα έχει με τον Διοικητή της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας.