ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κυρ09272020

Παρ, 25 Σεπ 2020 2pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΠΡΟΝΟΙΑ Το Χαμόγελο του Παιδιού αναζητεί ακίνητο στην Χαλκίδα

Το Χαμόγελο του Παιδιού αναζητεί ακίνητο στην Χαλκίδα

Ο Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού» αναζητά ακίνητο στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας, προκειμένου να φιλοξενηθεί η δράση της Ημερήσιας Φροντίδας Παιδιών η οποία φιλοξενεί 15 παιδιά, ηλικίας 4-15 ετών, σε ημερήσια βάση.


Στόχος είναι «Το Χαμόγελο Του Παιδιού» να είναι δίπλα στην οικογένεια, έτσι ώστε τα παιδιά να μη στερούνται  την εκπαίδευση, την τροφή, την ένδυση, την ιατροφαρμακευτική φροντίδα κ.α, που είναι βασικά για τη σωματική, πνευματική και συναισθηματική τους ανάπτυξη.
«To Χαμόγελο του Παιδιού» εργάζεται εντατικά, ώστε τα παιδιά να απολαμβάνουν αυτά που δικαιούνται στη ζωή και συγχρόνως προσπαθεί δια μέσου της ψυχολογικής – συμβουλευτικής υποστήριξης που παρέχεται στους γονείς, να τους ενεργοποιήσει, έτσι ώστε  να  αξιοποιήσουν τις δυνατότητές τους, δημιουργώντας καλύτερες συνθήκες διαβίωσης για τα παιδιά τους.
Απαραίτητες προδιαγραφές του ακινήτου:
Το ακίνητο να έχει όλα τα νομιμοποιητικά έγγραφα του ακινήτου (άδεια, σχέδια κατόψεις, ηλεκτρολογικό σχέδιο κτλ.)
Το εμβαδόν να είναι από 200 τ.μ. με προαύλιο χώρο
Άμεσα διαθέσιμο
Για περισσότερες πληροφορίες:
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στη Χαλκίδα
Φαβιέρου 41, Χαλκίδα, 34100
Τηλ:22210-79788
Φαξ: 22210-79198
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.